vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek

TOBORZÓ

Jelen járványügyi helyzetben hatványozottan fontossá vált a település és a lakosság védelme. Ezért a Visegrád Települési Polgárőr Egyesület várja mindazon elhivatott visegrádiak jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a polgárőrséghez és vállalnák a tagságot hosszú távon is!

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő

Krónika

Közlemény - 2013. június 12. 8:30

A Vízügyi Főigazgatóság honlapján megjelent mérési eredmények szerint a Duna vízállása Nagymarosnál reggel 8 órakor 633 centiméteren állt. A tetőzés óta a víz tehát több mint egy métert apadt.
A védmű bontása a 11-es út mentén ma reggel megkezdődött. A valaha mért legmagasabb vízszinttel levonuló ár elleni védekezéshez 360 ezer homokzsákot használtunk fel, tehát következő ránk váró nehéz feladat a bontás. Jelenleg a visegrádiak mellett 50 önkéntes dolgozik a homokzsákok eltakarításán, de továbbra is szükség van a lakosság segítségére.
Kérjük, hogy aki teheti, hétvégén segítsen a védművek bontásában! Az esetleges fertőzések elkerülése érdekében a bontáskor kesztyű használata, valamint az alapos fertőtlenítő kézmosás kötelező!
A mai napon a 11-es út visegrádi szakasza még zárva van, ezért az eddigi árvízi forgalmi rend van érvényben. Kérjük, figyeljék a jelzőtáblákat!
Félegyházi András polgármester