vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek

TOBORZÓ

Jelen járványügyi helyzetben hatványozottan fontossá vált a település és a lakosság védelme. Ezért a Visegrád Települési Polgárőr Egyesület várja mindazon elhivatott visegrádiak jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a polgárőrséghez és vállalnák a tagságot hosszú távon is!

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő

Krónika

Közlemény – 2013. június 6. 15:30

A Hydroinfo 10 óra 40 perckor kiadott előrejelzése szerint a Duna Nagymarosnál várhatóan 741 centiméteren tetőzik a vasárnapról hétfőre virradó éjjelen. A tegnapi napon 16 órakor II. fokú árvízvédelmi készültség van érvényben.

Kerti Andor a Felső-Tisza-vidéki Vízépítők védelmi osztagvezetője, a visegrádi védelmi munkálatok kirendelt műszaki irányítója vezetésével a védvonal teljes hosszában 750 centiméter magasságban a mai nap folyamán elkészül, így a vélelmezett tetőzési vízszint esetére is – a védvonalak folyamatos ellenőrzése mellett – felkészült Városunk.

A mai nap délelőttől Visegrád esztergomi végénél a 11-es főút – a dömösi szakaszon történt vízátfolyás miatt – lezárva.

Visegrád Budapest felől a pilisszentlászlói úton, illetve – jelenleg még – a 11-es főúton megközelíthető.

A Volán közleménye szerint – előreláthatóan – a buszjáratok pénteken a Szentendre Autóbusz-állomásról 06.05-kor és 07.05-kor indulnak Visegrád-Gizellatelepig.

A korábban kiadott közleménytől eltérően a visegrádi MOL üzemanyagtöltő-állomás a következő napokban is a normál nyitva tartás szerint üzemel.

A Visegrád-Gizellatelep városrész a főúton közlekedés lehetőségétől – vélhetően – 2013. június 7-én (pénteken), a reggeli óráktól el lesz zárva; Visegrád-Szentgyörgypuszta holnap estétől – valószínűleg – csak részleges útzár – és sebességkorlátozás – mellett közelíthető majd meg, minderről a lakosok tájékoztatást kaptak.