vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Társasházi sormunkatervek újraindulása

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ tájékoztatása szerint a katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve az érvényben lévő járványügyi készültségben előírtak betartása mellett 2020. július 1-től teljes ellátási területén újrakezdi tevékenységét, illetve átdolgozott ütemterv szerint folytatja a társasházi sormunkát a megye minden településén, ahol azt március 17-ig nem fejezte be.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

Lakossági elégedettségi felmérés


Tisztelt Visegrádi Polgárok!

A Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület rövid felmérést készít arról, hogy a helyi lakosok milyen mértékben elégedettek Visegrád város turizmusával, turisztikai szolgáltatásaival, azok minőségével, és miben érzékelik annak hatásait.

Kérjük, hogy segítsék munkánkat és töltsék ki a rövid, mindössze négy kérdésből álló kérdőívet, hogy a témával kapcsolatban megbízható és érvényes információkat szerezzenek és a visszajelzések beépülhessenek a jövőbeni fejlesztésekbe.

Az online kérdőív kitöltése anonim módon zajlik, semmilyen adat megadása nem szükséges (a nem és életkor adatok kivételével), a válaszadók nem beazonosíthatók.

Az online kérdőív a következő linken keresztül nyitható meg: LAKOSSÁGI ELÉGEDETTSÉGI KÉRDŐÍV

A kérdőív személyesen, papír alapon is kitölthető a Visegrád INFO - Turisztikai Információs Központban, nyitvatartási időben, 2019. november 25-éig.

Köszönjük együttműködésüket!

Muravölgyi-Farkas Emese
TDM menedzser
+36 26 397 188
www.visitvisegrad.hu

szerző: Önkormányzat 2019. november 13. 00:00 „ hozzászólás ” : 0