vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


TOBORZÓ

Jelen járványügyi helyzetben hatványozottan fontossá vált a település és a lakosság védelme. Ezért a Visegrád Települési Polgárőr Egyesület várja mindazon elhivatott visegrádiak jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a polgárőrséghez és vállalnák a tagságot hosszú távon is!

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Krónika

Lakossági tájékoztató

Ismételten tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2012. október 9-ei szolgáltató váltást követően csak az érvényes AVE matricákkal ellátott hulladékgyűjtő edényeket és az AVE emblémával ellátott szemetes zsákokat szállítja el a szolgáltató. A zsákokat a Polgármesteri Hivatalban vehetik át, a matricákat a Városgazdálkodási csoport dolgozói személyesen viszik ki mindenkinek a kommunális adó időben történő megfizetése esetén. Jogutódlás következtében a lakossági hulladékszállítást végző cég neve a jövőben Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Kft. A szállítás körülményei nem változnak, az AVE embléma továbbra is érvényes. Tekintettel a jogszabályok sűrű változásaira kérjük, figyeljék az Önkormányzat hivatalos kommunikációs csatornáin – hirdető, plakátok, szórólapok, Visegrádi Hírek, www.visegrad.hu – megjelenő tájékoztatókat, hirdetményeket!

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy településünkön 3 szelektív hulladékgyűjtő sziget működik: a temetővel szemközt, a CBA mögött és az Újtelepen. Kérjük, hogy a gyűjtő edényekbe csak papírt, üveget, illetve műanyag palackot helyezzenek, az utóbbit LAPOSRA TAPOSVA!

Nyomatékosan kérjük, hogy az edényzet mellé semmilyen hulladékot ne helyezzenek! Amennyiben az edények megteltek és nem áll módjukban a hulladékot otthon tárolni a következő ürítésig, kérjük, jelezzék ezt a Városgazdálkodási Csoport munkatársánál a 20/456-1841-es telefonszámon!

Városunk tisztaságának, rendezettségének megőrzése kizárólag az Önkormányzat és a Lakosság együttműködésével valósulhat meg. Ezért kérjük, hogy a fentiek mellett ingatlanaik (ház, udvar, üres telek), valamint az ingatlanaik előtti közterületek, járda szakaszok rendben tartásával segítsék ezt az együttműködést!

Kérjük továbbá, hogy ha panaszuk, észrevételük, javaslatuk támad, feltétlenül jelezzék nekünk akár levélben (Visegrád Város Önkormányzata, vagy Visegrádi Polgármesteri Hivatal 2025. Visegrád, Fő u. 81.), akár telefonon (26/398-255), akár elektronikus levélben (visegrad@visegrad.hu, jegyzo@visegrad.hu, polgarmester@visegrad.hu).

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a város életével kapcsolatos híreket, információkat TOVÁBBRA IS rendszeresen közzé tesszük Visegrád hivatalos honlapján (www.visegrad.hu), a Polgármesteri Hivatal hirdetőjén, plakátokon, illetve a Visegrádi Hírek hasábjain.

Köszönjük együttműködésüket!

Visegrád Város Önkormányzata