vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


TOBORZÓ

Jelen járványügyi helyzetben hatványozottan fontossá vált a település és a lakosság védelme. Ezért a Visegrád Települési Polgárőr Egyesület várja mindazon elhivatott visegrádiak jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a polgárőrséghez és vállalnák a tagságot hosszú távon is!

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

Lakossági tájékoztató futóversenyről


A Túrafüggő Túrablog 2020. március elsején rendezi meg immár ötödik alkalommal a Hello Pilis Trail terepfutóversenyt és gyalogos teljesítménytúrát Leányfalu Faluház rajt-cél központtal.

Az esemény a Pilis- és Visegrádi-hegységben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén zajlik majd és Visegrádon is lesz állomása. A szervezők frissítési pontot helyeznek el a Széchenyi utca 7. szám alatt, a régi Kemping területén. A résztvevők várható létszáma 500 fő. A versenyzők és túrázók a Spartacus-ösvény felől érkeznek meg a Rákóczi, majd a Széchenyi utcába, ahol a frissítési pont elhagyását követően haladnak tovább a Mátyás király utcán keresztül a Kálvária és a Fellegvár felé. Amennyiben ezen a napon az érintett útvonalon közlekednek, fokozott figyelemmel tegyék azt! Köszönjük!

szerző: Önkormányzat 2020. március 01. 08:00 „ hozzászólás ” : 0