vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Vasúthasználati szokásokat felmérő kérdőív

A Budapest Fejlesztési Központ (BFK) irányításával készül a Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégia, amelynek legfontosabb célja a vasút versenyképességének és kapacitásának növelése az agglomerációs közlekedésben.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

Legyél Te is önkéntes!


Téged keresünk, ha betöltötted a 14. életévedet, társalgási szinten beszélsz angolul, és egy életre szóló élmény után rengeteg ajándékkal és új barátságokkal töltekezve vágnál bele 2020 nyarába!

Mi már teljes erőbedobással szervezkedünk, célunk pedig az, hogy egy a szurkolók, lakosok, játékosok, ott dolgozók és önkéntesek számára is felejthetetlen élményt biztosítsunk. Az esemény megszervezéséhez és lebonyolításához összesen több ezer önkéntesre van szükség Európa-szerte, és mi emiatt kerestünk meg Téged.

Négy mérkőzés lesz megrendezve Budapesten, azonban a bajnokság időszaka egy hónapon át tart. Az önkéntesek segítségére Szurkolói Falvakban lesz szükségünk, ahol garantáltan fergeteges hangulattal, új barátságokkal és életre szóló élményekkel gazdagodhatnak azok, akiket beválogatnak az önkéntesek sorába. A feladatok típusai széles körűek, és az önkéntes munkavégzésének helyszínei, azaz a Szurkolói Falvak is változóak, illetve több helyen vannak egy időben.

Azok, akiket beválasztanak az Önkéntes Programba, számos előnyt élvezhetnek. Ilyen például, hogy az érettségihez szükséges kötelezően ledolgozandó közmunkaként elszámolható az UEFA EURO2020 Európa-bajnokságon ledolgozott munkaórák száma. Ezen kívül az önkéntesek számos juttatást és ajándékot kapnak munkájukért cserébe. A segítők számára az időszak végén egy hatalmas bulit rendeznek a szervezők.

Az önkéntesek egy eddig példátlan méretű sportesemény kulisszái mögé nyerhetnek betekintést, mitöbb, rengeteg tapasztalatot gyűjthetnek. Úgy véljük, hogy rendkívüli lehetőség ez mindenki számára, és nagy segítség a későbbi elhelyezkedésben is: mindenképpen plusz pont lesz egy munkáltató szemében, ha az önéletrajzokban ott szerepel majd, hogy az Európa-bajnokságon dolgoztak a diákok.

Sok helyszín, nyüzsgés, jó hangulat, csapatmunka és egy közös cél teszi széppé számukra ezt az időszakot, mely biztosan tanulságos lesz a pályakezdők életében.

A program keretében betekintést nyerhettek Európa legnagyobb volumenű sporteseményének kulisszái mögé, és egy hatalmas csapat részeseként szerezhettek gyakorlati tapasztalatot a legkülönbözőbb területeken: többek között ilyen az akkreditáció, ceremónia, transzport, média, versenyrendezés, és nézői szolgáltatások is.

További részletek és jelentkezési lehetőség: ITT

EURO 2020 HOST CITY BUDAPEST önkéntes program szervezői

szerző: Önkormányzat 2020. január 06. 00:00 „ hozzászólás ” : 0