vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Krónika

Lomtalanítás helyett: Lim-lom-mentesítés – egy kicsit másképp

KÉRJÜK, NE HELYEZZE KI LOMJAIT INGATLANA ELÉ! HÁZHOZ MEGYÜNK!
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy idén a Városgazdálkodási Csoport munkatársai szállítják el a háztartásokban összegyűlt lim-lomot 2013. május 24-én, 25-én és 26-án 7 és 18 óra között.

Közös tapasztalatunk, hogy a lomtalanítás időpontja előtti és utáni napokban a város közterületei szemetes, rendezetlen képet mutatnak. Ilyenkor a szokásosnál jóval nagyobb a teherautó forgalom és sok esetben tapasztalható „lomturisták” felbukkanása is.
Mindezek elkerülése érdekében idén a háztartásokban keletkezett lomot a Városgazdálkodási Csoport munkatársai a házaktól gyűjtik össze, előre egyeztetett időpontban.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a lomtalanítás ezen formáját kísérleti jelleggel vezetjük be a fenti célok érdekében, ám ez a jelen pillanatban még kevéssé megszokott módszer csak az Önök együttműködésével lehet hatékony.

Építési törmeléket (sitt), autógumit, veszélyes, illetve elektronikai hulladékot a lomtalanítás keretében – az előző évek gyakorlatának megfelelően – az idén sem szállítunk el; a veszélyes és elektronikai hulladék elszállítása egy későbbi időpontban lesz.

Időpont egyeztetés: 2013. május 21-éig a 06-30/268-1469-es telefonszámon.
Információ: A Polgármesteri Hivatal nyitva tartási idejében a 26/398-090, illetve a 26/398-255-ös telefonszámokon.
Városunk tisztasága és a lomtalanítás kulturált megvalósítása érdekében tehát kérjük, ne rakjanak ki hulladékot az utcára!
 Köszönjük együttműködésüket!

Dr. Szabó Attila
aljegyző