vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Társasházi sormunkatervek újraindulása

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ tájékoztatása szerint a katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve az érvényben lévő járványügyi készültségben előírtak betartása mellett 2020. július 1-től teljes ellátási területén újrakezdi tevékenységét, illetve átdolgozott ütemterv szerint folytatja a társasházi sormunkát a megye minden településén, ahol azt március 17-ig nem fejezte be.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Szálloda

Mátyás Tanya Hotel***

A Királyi palota melett, csenes zöld övezetben háromcsillagos szálloda, étterem, fedett grillpavilon.
2025 Visegrád, Fő utca 47.

Tel.: +36 26 398-309
Fax : +36 26 397 122
Mob.: +36 70 214 6622
e-mail: matyastanya00@freemail.hu

Szeretettel várunk mindenkit, Budapesttől 42 km-re Visegrádon a Dunától 200 méterre, a Királyi palota szomszédságában előkelő háromcsillagos szállodába, a Mátyás Tanya Hotelbe.
Nagy parkban áll a kastélyszálló impozáns épülete. A múlt század stilusában épült kuria koloniál bútorokkal berendezett szobákból csodálatos kilátás nyílik a Dunára és a hegyekre. Egész évben fogadja vendégeit, előkelő környezetben, családias légkörben.
Vendéglátás: 150 fős grillkert, fedett grillpavilon, kerthelyiségb, borpince, 30 fős konferenciaterem. A kerthelyiségben lehetőség van nyílt tüzön torténő sütés-főzésre.
Zárt parkoló és kerékpár tároló.

kapcsolódó képek

Hotel ***
-
-
-
-
-
-
-
-