vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


TOBORZÓ

Jelen járványügyi helyzetben hatványozottan fontossá vált a település és a lakosság védelme. Ezért a Visegrád Települési Polgárőr Egyesület várja mindazon elhivatott visegrádiak jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a polgárőrséghez és vállalnák a tagságot hosszú távon is!

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Krónika

Munkálatok az Újkert utcában

FRISSÍTVE: 2018. július 26. csütörtök, 10:14
Ez úton tájékoztatjuk Önöket, hogy a kivitelező a mai napon mindenféle előzetes tájékoztatás nélkül ismételten lezárta az Újkert utcát a gépjárműforgalom elől! Tekintettel arra, hogy a korábbi közleményben megjelentekkel ez teljesen ellentétes, ezért a továbbiakban nehezen tudunk felelős tájékoztatást nyújtani a lakosságnak. Arra kérjük Önöket, hogy kérdéseiket, észrevételeiket, esetleges panaszukat közvetlenül a következő elérhetőségen tegyék meg: +36 30 901 7293

 

KÖZZÉTÉVE: 2018. július 24. kedd, 13.54
A kivitelező tájékoztatása szerint 2018. július 26-tól augusztus 1-ig biztosított lesz a gépjárművel való közlekedés az Újkert utcában. A munkavégzés előreláthatóan 2018. augusztus 2-án folytatódik (munkanapokon), de ekkortól már nem kell teljes útlezárásra számítani. Amennyiben a kivitelezőtől további tájékoztatást kapunk, azonnal közzétesszük azt.

Megértésüket köszönjük!