vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Az Atlantis-Visegrád Club Kft. közleménye

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Krónika

Pályázati kiírás az ifjúsági alapból történő támogatás elnyerésére - 2014. II. kör

Visegrád Város Önkormányzata pályázatot hirdet helyi ifjúsági programok, csoportok, tevékenységének és működésének támogatására. 

A II. kört a 2015. január 1. és 2015. május 15. között megvalósítandó programok, események stb. megszervezésének támogatására hirdetjük meg.  Részletek:

 A pályázati felhívásban meghatározott kivételekkel nem nyújthat be pályázatot az a szervezet, jogi személy stb., amely Visegrád Város költségvetéséből címzetten támogatást kap vagy a Civil Alap pályázat benyújtására egyébként jogosult. 

Pályázhatnak jogi megkötés nélkül mindazon szerveződések, közösségek és magánszemélyek, akik programjukkal a visegrádi gyermek és ifjúsági korosztály, valamint fiatal felnőttek számára kulturális, szabadidő- és sportprogramok, különféle célú táborok szervezésére vállalkoznak, ideértve a Fellegvár Óvoda és az Áprily Lajos Általános Iskola oktatói, nevelői, szülői közösségei stb. által szervezett táborokat.

A pályázókat arra kérjük, hogy röviden mutassák be a pályázót és tevékenységét, röviden fejtsék ki programjuk lényegét (a program tartalmi célja, várható eredménye, költségvetése, közreműködők, korosztály stb.), valamint azt a konkrét feladatot, amelynek anyagi fedezetét az ifjúsági alaptól várják, s ezt konkrét (becsült) összeg meghatározásával tegyék. 

Kérjük, hogy a program megvalósításának kezdeti és befejező időpontját tartalmazza a pályázat, valamint azt, hogy máshová is pályáztak-e ezzel a tervvel, illetve kaptak-e máshonnan támogatást. 

Az ifjúsági programokra elnyert összeg nem fordítható 30.000 forint feletti tárgyi eszköz vásárlására, illetve ha ennél nagyobb költség technikai eszköz beszerzésére kerül sor, akkor az ehhez nyújtott támogatás nem haladhatja meg a 30.000 forintot. 

A támogatásban részesült pályázókkal Visegrád Város támogatási szerződést köt. 

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy a pályázati összeg felhasználásáról rövid tartalmi beszámolót és a pályázó nevére kiállított számlát kér a közművelődési, oktatási, ifjúsági és népjóléti bizottság. Az elszámolásra a költség keletkezését (bizonylat kiállítását) követő 60 napon belül, de legkésőbb 2015. május 31-éig kerül sor. Csak olyan bizonylat fogadható el, amelyet a pályázat benyújtását követően állítottak ki. 

Beszámoló hiányában a bizottság az elkövetkezendő évben kizárja a pályázót a további pályázatokból, valamint a folyósított támogatást jegybanki alapkamattal növelten kell visszafizetni. 

A pályázat előfinanszírozású; ez azt jelenti, hogy a döntés után a támogatási szerződés aláírását követően a pályázó hozzájuthat az elnyert összeghez. 

Keretösszegek: 

Ifjúsági programok szervezése: 600.000 forint (II. kör). 

A pályázatok benyújtásának határideje: 

2014. december 15-éig beérkezően.

A határidőt követően beérkező pályázatokat nem áll módunkban elbírálni. 

A pályázatokat postai úton Visegrád Város Önkormányzata Visegrád Város Önkormányzat Kulturális, Oktatási, Nevelési, Ifjúsági és Sport Bizottsága 2025 Visegrád, Fő u. 81. címre kérjük beküldeni vagy beadni a polgármesteri hivatalba 2025 Visegrád Fő u. 81. 

A borítékra kérjük ráírni: IFJÚSÁGI ALAP PÁLYÁZAT

Visegrád Város Önkormányzata