vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Új menetrend és vonalhálózat bevezetéséről tájékoztatott a a VOLÁNBUSZ Zrt. forgalmi és kereskedelmi igazgatósága.

A Társaság tájékoztató levele ITT olvasható, a módosított menetrendet pedig ITT találják.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Önkormányzat

 

Pályázati kiírás a Civil Alapból történő támogatás elnyerésére 2020

Visegrád Város Önkormányzata pénzügyi támogatást nyújt összesen 1.000.000,- forintos keretösszeg felosztásával a városban működő civil szervezetek, alapítványok részére: folyamatos működésük és programjaik megvalósítása érdekében, amennyiben a tevékenységük, programjuk Visegrád és lakosságának érdekeit szolgálja és a programok megvalósulásának helyszíne Visegrádon van. tovább .

Pályázati kiírás az Ifjúsági Alapból történő támogatás elnyerésére 2020

Visegrád Város Önkormányzata pályázatot hirdet összesen 1.000.000.-Ft-os keretösszeg felosztásával - helyi ifjúsági programok, csoportok, a Rendezvénytéren megvalósuló programok támogatására. A pályázati felhívásra nem nyújthat be pályázatot az a szervezet, jogi személy stb., amely Visegrád Város költségvetéséből címzetten támogatást kap vagy a Civil Alap pályázat benyújtására egyébként jogosult. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy jelen pályázatot a 2020. augusztus 24. és 2021. február 28. között megvalósítandó célok támogatására hirdetjük meg. tovább .

Pályázati kiírás a Testvérvárosi Alapból történő támogatás elnyerésére 2020

Visegrád Város Önkormányzata 2015-ben új pályázati alapot hívott életre, annak érdekében, hogy segítse a város lakóit abban, hogy a testvérvárosi kapcsolatokat és az abban rejlő lehetőségeket mind jobban kihasználhassák és ezeket a kapcsolatokat élővé és személyessé tegyék. Éppen ezért Visegrád Város Önkormányzata pénzügyi támogatást nyújt összesen 1.000.000 forintos keretösszeg felosztásával – a városban működő civil szervezeteknek és magánszemélyeknek egyaránt (elfogadott költségvetésből gazdálkodó intézmény, cég és önkormányzat nem pályázhat), olyan programok megvalósítására, melyeket a bevezetőben megjelölt cél érdekében szerveznek meg, és amennyiben tevékenységük, programjuk Visegrád és lakosságának érdekeit szolgálja. tovább .