vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Sorompók kihelyezése

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Visegrád Város Önkormányzata és a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága úgy határozott, hogy sorompókat helyez ki az alábbi területeken:

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Önkormányzat

 

Pályázati kiírás a Civil Alapból történő támogatás elnyerésére 2021

Visegrád Város Önkormányzata pénzügyi támogatást nyújt összesen 1.500.000,- forintos keretösszeg felosztásával a városban működő civil szervezetek, alapítványok részére : folyamatos működésük és programjaik megvalósítása érdekében, amennyiben a tevékenységük, programjuk Visegrád és lakosságának érdekeit szolgálja és a programok megvalósulásának helyszíne Visegrádon van. tovább .

Pályázati kiírás az Ifjúsági Alapból történő támogatás elnyerésére 2021

Visegrád Város Önkormányzata pályázatot hirdet összesen 2.000.000.-Ft-os keretösszeg felosztásával - helyi ifjúsági programok, csoportok, a Rendezvénytéren megvalósuló programok támogatására . A pályázati felhívásra nem nyújthat be pályázatot az a szervezet, jogi személy stb., amely Visegrád Város költségvetéséből címzetten támogatást kap vagy a Civil Alap pályázat benyújtására egyébként jogosult. tovább .

Pályázati kiírás a Testvérvárosi Alapból történő támogatás elnyerésére 2021

Visegrád Város Önkormányzata 2015-ben új pályázati alapot hívott életre, annak érdekében, hogy segítse a város lakóit abban, hogy a testvérvárosi kapcsolatokat és az abban rejlő lehetőségeket mind jobban kihasználhassák és ezeket a kapcsolatokat élővé és személyessé tegyék. Éppen ezért Visegrád Város Önkormányzata pénzügyi támogatást nyújt összesen 1.000.000 forintos keretösszeg felosztásával – a városban működő civil szervezeteknek és magánszemélyeknek egyaránt (elfogadott költségvetésből gazdálkodó intézmény, cég és önkormányzat nem pályázhat), olyan programok megvalósítására, melyeket a bevezetőben megjelölt cél érdekében szerveznek meg , és amennyiben tevékenységük, programjuk Visegrád és lakosságának érdekeit szolgálja. tovább .

Pályázati kiírás - Visegrád, Sziget utca 15. / 6. sz. lakás

Visegrád Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Z-180/2020. (X. 29.) számú határozatával a lakások és helyiségek bérletéről, valamint a lakbérek mértékéről szóló 12/2014. (12. 18.) számú önkormányzati rendeletben foglaltak szerint pályázatot ír ki a Visegrád, Sziget utca 15. szám alatt lévő 6. számú lakás költségelvű bérleti jogviszonyára. tovább .