vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Társasházi sormunkatervek újraindulása

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ tájékoztatása szerint a katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve az érvényben lévő járványügyi készültségben előírtak betartása mellett 2020. július 1-től teljes ellátási területén újrakezdi tevékenységét, illetve átdolgozott ütemterv szerint folytatja a társasházi sormunkát a megye minden településén, ahol azt március 17-ig nem fejezte be.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Panzió

Pillangós Gyógyító- és Zarándokház

cím: 2025 Visegrád, Nagy Lajos utca 8.
Tulajdonos: Kováts Ildikó kineziológus, Kriston Intim Torna tréner, Reiki mester tanár
telefon : +36 20 927 4150
e-mail: kovats.ildiko@pillangos-haz.hu
web: www.pillangos-haz.hu és www.visegradielvonulas.blogspot.com
facebook: www.facebook.com/pillangoshaz

Visegrád központjában, a béke szigeteként, 2007-óta üzemel, Kováts Ildikó kineziológus, Kriston Intim Torna tréner, Reiki mester-tanár kis gyógy-központja. Tulajdonosa és segítő társai szállással, szeretettel és „varázstudományaikkal” várják a töltekezni, tanulni, gyógyulni vágyókat. A Pillangós-ház, egy 200 éves népi építészeti emlékként nyilvántartott épület, ahol Visegrád finom Víz energiáit, a Pilis erőit egészítik ki harmonizáló szolgáltatásokkal. A kezelések, tanfolyamok egyéni időpontigénnyel és tartalommal összeállított csomagajánlatokban vehetők igénybe, a leghatékonyabban pár nap elvonulással egybekötve. Az elvonulások, a nyüzsgős kirándulós, aktív, feltöltődést adó programokkal teli kikapcsolódástól, a teljes telefon és net nélküli csendböjtig terjednek a kínálatban. A házban pár napot pihenni a szolgáltatások igénybevétele nélkül is lehet, és az ajánlott programok, más szálláshelyről is felkereshetők, visegrádi kirándulás keretében is látogathatók.
A Pillangós-ház optimális, ha szeretteivel, a világ elől elbújva pihenne. Öt 2 személyes, bővíthető fürdőszobás szobával, teakonyhás nagy társalgóval, hangulatos - kánikulában is hűs - kerttel várják a vendégeket. Hozzáadott értékkel képvisel 8-16 fős bentlakásos táborok, tanfolyamok szervezőinek.

Szolgáltatások: vezetett egyéni és csoportos elvonulások, csendböjt, kineziológiai tanácsadás, stresszoldás, egyedi időpont igénnyel - egyéni és már 2 főtől csoportos - Kriston Intim Torna tréningek, Reiki kezelések és I-II-Mester tanfolyamok, csontkovács kezelés, radiesztéziai állapot felmérés, energetikai tanácsadás, földsugárzások kimérése, Pilis gyógyhatású helyeire vezetett kirándulás, rajzpszichológiai elemzés, életrendezési-önismereti tanácsadás, szokásáthangoló és egyéb tanfolyamok, táborok, testösszetétel mérés, táplálkozási tanácsadás,…
A fentiekből igény szerint összeállított gyógyító, tanító - egyéni és csoportos - csomagok, szállással, vagy a nélkül. Akár Szép Kártya terhére is.

Bővebb információ www.pillangos-haz.hu oldalon.

kapcsolódó képek

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-