vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


TOBORZÓ

Jelen járványügyi helyzetben hatványozottan fontossá vált a település és a lakosság védelme. Ezért a Visegrád Települési Polgárőr Egyesület várja mindazon elhivatott visegrádiak jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a polgárőrséghez és vállalnák a tagságot hosszú távon is!

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Krónika

Rendőrségi hírek

Engedjék meg, hogy ezúton tájékoztassam Önöket a településünket érintő rendőrségi hírekkel kapcsolatosan.

Területünkön az elmúlt három hónapban kiemelkedő bűncselekmény nem történt.
Sajnos városunkban is – az előző év decemberétől kezdődően – több alkalommal, megjelentek „színesfém-gyűjtő tevékenységet” folytató személyek, akik a Pázmány Péter utcában ereszcsatornát, illetve a Panoráma úton található, a Mátyás Király Múzeum kezelésében lévő Főesperesi templom tetőszerkezetét megbontva, vörösréz lemezeket tulajdonítottak el. Az elkövetők illetve a színesfémet felvásárló személy elfogása megtörtént, a nyomozást a továbbiakban a Szentendre Rk Bűnügyi Osztálya folytatja.
Hatóságunk szabálysértési eljárást folytat egy személlyel szemben rongálás szabálysértésének elkövetése, közterületen, engedély nélkül történő fakivágás miatt. Ezúton szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a fakivágás minden esetben hatósági engedélyhez kötött!
Egy további ügy, amit írásomban érinteni kívánok, egy primitív és gyáva cselekmény, mely jogosan vált ki felháborodást minden jóérzésű helyi lakosban. Ez pedig A JÁRMŰVEK KEREKEINEK KISZÚRÁSA! December hónapban több helyen történt egyidejűleg kerékkiszúrás, illetve ez év áprilisában ismét egy esetben kezdeményeztek hatóságunknál eljárást. Alaposan feltételezhető, hogy a fenti cselekmény elkövetője visegrádi lakos, aki nap, mint nap itt jár közöttünk és nem méri fel, vagy nem akarja felmérni cselekményének súlyát, mellyel emberek életét teszi kockára.
Kiemelt fontossággal bír értékeink fokozott védelme, illetve a fokozott figyelem a községünkben megjelenő idegen személyek, járművek tekintetében. Mindannyiunk közös, jól felfogott érdeke ugyanis, hogy biztonságban érezhessük magunkat, hogy ne engedjük beférkőzni, illetve kiszűrjük magunk közül a kártékony elemeket. Ezen célok elősegítése érdekében várom az Önök segítségét is, forduljanak hozzám bizalommal!

Bátka Szabolcs r.ftörm Körzeti megbízott
Elérhetőség: batkasz@pest.police.hu         
06-70-942-9210