vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


A kéménysepréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók (2019/2020-as év)

Pest megye teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, még sokan nem ismerik pontosan a szabályokat, ezért egy rendszerező közleménnyel segítjük az eligazodást.

ELOLVASOM


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Visegrádi Polgármesteri Hivatalban 2019. december 14-én, szombaton 8:00-tól 12:00 óráig ügyeletet tartunk.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Kortárs művészek

Schüszterl József

1950-ben született Visegrádon, és azóta is itt él. 1967-ben szerzett faszobrász képesítést. Azóta is szakmájában dolgozik. Kezdetben alkalmazottként, később önállóan folytatta munkáját. Stílbútorok faragásától egészen a restaurálásig terjed szaktudása. Több jeles középületet ékesítenek alkotásai, csillárokat, oszlopfőket, díszítéseket, templomi szószéket készített. Csodálatosak az Országos Széchenyi Könyvtárhoz készített oszlopfői. A szentendrei görög katolikus székesegyház teljes ikonosztázát o készítette el. A megrendelések mellett saját kedvére is készített faszobrokat, melyek legtöbbje elkerült tőle.