vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható

Helyszín: Visegrád, Doboshegy
Időpont: 2020. október 29. csütörtök, 08:00-tól 18:00 óráig

Elolvasom a TÁJÉKOZTATÓT.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Szabadidő-sport

Stampok Szabadidőpark

Stampok Szabadidőpark

A Stampok Szabadidőpark Budapesttől 33 km-re a Dunakanyarban, Szentendre és Visegrád között helyezkedik el. Az 5 hektáron fekvő Szabadidőparkban, gyönyörű zöldövezetben található a panorámás vendégház 130 fős éttermével, 200 fős szabadtéri fedett grillterasszal, valamint erdei faházakkal, lovardával. 

Ideális osztálykirándulások, erdei iskolák és táborok helyszínéül, alkalmas családi és céges rendezvények, csapatépítő tréningek lebonyolítására. A vendégház a főúttól 200 m-re, panorámás, nyugodt környezetben helyezkedik el. Kívánság szerint rövidített vagy bővített programokat is tudunk szervezni. A park egész területe kiváló helyszín csapatépítő tréningek, továbbképzések, konferenciák lebonyolítására.
Étkezést és szállást igény szerint biztosítunk.

Csapatépítő programjaink:

Lovaglás
Lovaskocsizás
Íjászat, dárdavetés, csatacsillag hajítás
Parasztolimpia
Erdei akadálypálya
Pókháló
Disznótoros buli
Gyalogtúra túravezetéssel

Parkunk családi összejöveteleknek is otthont ad, 80 fő elszállásolására van lehetőség. Szabadtéri rendezvényeinken akár több száz főt is vendégül látunk. Kedvező áron, egyedi menüsort is összeállítunk az Önök igényei szerint. Kínálatunkban szerepelnek házias ételek, vadételek, bográcsok és a szabad tűzön készült rostonsültek.

Esküvő
Születésnap, névnap
Gyerekzsúr
Mikulás, Szilveszter, Farsang
Ballagás
Disznóvágás

Erdei iskolák és osztálykirándulások számára is nyugodt környezetet biztosítunk. A gyerekeket színes programokkal várjuk, melyek közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. A közelben kitűnő kirándulási lehetőségek és strand várja az ide látogató osztályokat. A gyerekeket 16, 13, 8 és 4 fős, fürdőszobás faházakban tudjuk elszállásolni, míg a pedagógusoknak 2 ágyas, fürdőszobás szállást biztosítunk a vendégházban.

Látogasson el honlapunkra is!

kapcsolódó képek

-
-
-
-
-
-
-
-