vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


A kéménysepréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók (2019/2020-as év)

Pest megye teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, még sokan nem ismerik pontosan a szabályokat, ezért egy rendszerező közleménnyel segítjük az eligazodást.

ELOLVASOM


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Visegrádi Polgármesteri Hivatalban 2019. december 14-én, szombaton 8:00-tól 12:00 óráig ügyeletet tartunk.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Szabadidő-sport

Stampok Szabadidőpark

Stampok Szabadidőpark

A Stampok Szabadidőpark Budapesttől 33 km-re a Dunakanyarban, Szentendre és Visegrád között helyezkedik el. Az 5 hektáron fekvő Szabadidőparkban, gyönyörű zöldövezetben található a panorámás vendégház 130 fős éttermével, 200 fős szabadtéri fedett grillterasszal, valamint erdei faházakkal, lovardával. 

Ideális osztálykirándulások, erdei iskolák és táborok helyszínéül, alkalmas családi és céges rendezvények, csapatépítő tréningek lebonyolítására. A vendégház a főúttól 200 m-re, panorámás, nyugodt környezetben helyezkedik el. Kívánság szerint rövidített vagy bővített programokat is tudunk szervezni. A park egész területe kiváló helyszín csapatépítő tréningek, továbbképzések, konferenciák lebonyolítására.
Étkezést és szállást igény szerint biztosítunk.

Csapatépítő programjaink:

Lovaglás
Lovaskocsizás
Íjászat, dárdavetés, csatacsillag hajítás
Parasztolimpia
Erdei akadálypálya
Pókháló
Disznótoros buli
Gyalogtúra túravezetéssel

Parkunk családi összejöveteleknek is otthont ad, 80 fő elszállásolására van lehetőség. Szabadtéri rendezvényeinken akár több száz főt is vendégül látunk. Kedvező áron, egyedi menüsort is összeállítunk az Önök igényei szerint. Kínálatunkban szerepelnek házias ételek, vadételek, bográcsok és a szabad tűzön készült rostonsültek.

Esküvő
Születésnap, névnap
Gyerekzsúr
Mikulás, Szilveszter, Farsang
Ballagás
Disznóvágás

Erdei iskolák és osztálykirándulások számára is nyugodt környezetet biztosítunk. A gyerekeket színes programokkal várjuk, melyek közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. A közelben kitűnő kirándulási lehetőségek és strand várja az ide látogató osztályokat. A gyerekeket 16, 13, 8 és 4 fős, fürdőszobás faházakban tudjuk elszállásolni, míg a pedagógusoknak 2 ágyas, fürdőszobás szállást biztosítunk a vendégházban.

Látogasson el honlapunkra is!

kapcsolódó képek

-
-
-
-
-
-
-
-