vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Magyar Közút Nonprofit Zrt. - télindító tájékoztató

ELOLVASOM

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Szabadidő

 
Nagyvillám-Kalandpark

Nagyvillám-Kalandpark

Szeretettel várjuk Önt, és családját a Nagyvillám Kalandpark meghódítására. A park a Canopy pálya tőszomszédságában, a bob pálya mellett, gyönyörű természeti környezetben várja az idelátogatókat.  tovább .

Fun Extreme Canopy drótkötélpálya

Fun Extreme Canopy drótkötélpálya

Ahhoz, hogy a természetet megfelelőképpen meg tudjuk óvni, először meg kell ismernünk. Cím: 2025 Visegrád, Nagyvillám ( Nagyvillám Vadászcsárda melléképületében) tovább .

Bobozás télen-nyáron

Bobozás télen-nyáron

Csodálatos felüdülés minden korosztálynak ! Visegrádon a Nagyvillám-Kilátó mellett 2 bobpálya kanyarog a hegyoldalban. Létesítményünk 1991 óta üzemel, 2002 óta két pályával várjuk a sportos, lazító élményt kedvelő kirándulókat. A hagyományos medres pályában nyári bobbal, és a minden időjárási körülmények közt használható alpesi bobbal. Eső vagy hó esetén plexi tetővel szereljük fel a bobokat. A lesikló pálya középső kanyarjaiból kitűnő rálátás nyílik a közeli Fellegvárra. tovább .

Stampok Szabadidőpark

Stampok Szabadidőpark

A Stampok Szabadidőpark Budapesttől 33 km-re a Dunakanyarban, Szentendre és Visegrád között helyezkedik el. Az 5 hektáron fekvő Szabadidőparkban, gyönyörű zöldövezetben található a panorámás vendégház 130 fős éttermével, 200 fős szabadtéri fedett grillterasszal, valamint erdei faházakkal, lovardával.  tovább .

Gokart

Gokart

2012 júniusában megnyitotta kapuit Visegrád legújabb szabadtéri szenzációja, a Visegrádi Gokart pálya ! Gokartpályánk sötétedés után is üzemel, reflektoros kivilágítással a még extrémebb élményért! tovább .

Kalandpark - Visegrád-Lepence

Kalandpark - Visegrád-Lepence

2012 júniusában megnyitotta kapuit Visegrád legújabb szabadtéri szenzációja, a Visegrádi Kalandpark! Kalandparkunk sötétedés után is üzemel, reflektoros kivilágítással a még extrémebb élményért! A sok különleges sportolási lehetőség mellett 300 m2-es sörsátorral és büfével várjuk Önöket! tovább .

Lovaglás

Lovaglás

LOVARDA  A DUNAKANYARBAN - egy csepp nyugalom, egy csepp természet.  Minősített, jól felszerelt lovarda a kényeéemért , vizsgázott lovak a biztonságért , csodaszép környezet az élményért . tovább .