vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


A kéménysepréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók (2019/2020-as év)

Pest megye teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, még sokan nem ismerik pontosan a szabályokat, ezért egy rendszerező közleménnyel segítjük az eligazodást.

ELOLVASOM


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Visegrádi Polgármesteri Hivatalban 2019. december 14-én, szombaton 8:00-tól 12:00 óráig ügyeletet tartunk.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Kortárs művészek

Szathmáry Gyöngyi

1940-ben született Szatmárnémetiben 1963-ban diplomázott a Magyar Képzőművészeti Főiskola szobrász szakán. 1963-tól A szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskola rajz tanszékén tanít, docens. 1997 óta nyugdíjas. Tagja a Magyar Képzőművészek Szövetségének, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének és a Szög-Art Egyesületnek. Több magyar tárlat szakmai, lektorátusi díját megkapta. 1976-77-ben Derkovits-ösztöndíjas 1978-ban megkapja a Munkácsy-díjat. Hat egyéni tárlata kiállítása volt. Harmincöt kültéri munkáját állították fel.