vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Nem vagy az unokám, nem versz át!

A rendőrség tanácsai arra az esetre, ha valakitől unokája, hozzátartozója nevében telefonon kérnek sürgősen nagyobb összeget. ELOLVASOM

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Vendégház

Szent György Vendégház

Szent György Vendégház

Visegrád ligetes részén Szentgyörgypusztán, a Dunához közel, a természet ölében várjuk a pihenni, kikapcsolódni, kirándulni vágyókat, a horgászatot, vízi sportot, kerékpározást kedvelőket 4 fős vendégházunkban tavasztól őszig. Kisgyerekekkel is ideális.
Széchenyi pihenőkártyát elfogadunk!

tel: +o 36 20 9350 633
e-mail: evarch@freemail.hu
web: www.szallaskereso.info/szallas-visegrad/szent-gyorgy-vendeghaz
tel: +o 36 20 9350 633

A házban 2 db 2 fős hálószoba, előtér-étkező, felszerelt főzőfülke, zuhanyozó és külön WC található, valamint egy nagy terasz  Mindkét szoba műholdas tévével felszerelt. A tujasorral övezett rendezett udvarban játékra, kerti sütögetésre, napozásra, zuhanyozásra van lehetőség, kerti bútorok állnak rendelkezésre. Parkolás a zárt udvarban.

 
A környező településekre  busszal, komppal is el lehet jutni, amiknek a megállója 2 illetve 10 perc sétával elérhető a háztól. Visegrádon a nyári bob-pálya, a Canopy-pálya és a Gokart szabadidős park jó szórakozást és izgalmakat kínál. Gyalogos és  kerékpáros turistáknak is ajánljuk: a Visegrádi-hegység és a Szentendrei-sziget számos turistaútvonalat kínál: a kerékpárút  Visegrád belterületén  illetve  Dunabogdánynál néhány km-re a háztól indul. 

Kulturális, művészeti és szabadidős programok a környéken találhatók, Visegrádon, Leányfalun és Esztergomban a fürdőzők strandolási és melegvízes fürdőket találnak Dunabogdányban, a Duna-parton a legkiválóbb homokos szabad-strand várja a kicsiket és nagyokat. A szabadidő eltöltéséhez tanácsokkal segíthetünk, illetve eszközök biztosításával állunk vendégeink rendelkezésére.

Széchenyi pihenőkártyát elfogadunk!

A szállás díja:
4.000 Ft/fő/éj + idegenforgalmi adó, a vendégéjszakák számától függően kedvezményt tudunk adni.

További szolgáltatások térítés ellenében:

kerékpár kölcsönzés;
program szervezés: látogatás Visegrádon a Pincesoron;
a Dunakanyar megismerése a Duna vízéről.

Motorcsónakos kirándulás:

Ismerkedjen meg Visegrád szépségeivel a Dunáról!
Orrkiülős motorcsónakos kirándulást ajánlunk. Szállítható vendég max. 6 fő. A kirándulás útvonala a Dunakanyarban szabadon választható. A kirándulás díja a vendégek számától független. Az első órában alapáron 18.000 Ft,  minden további óra növekvő kedvezménnyel (10%-30%).

Előzetes egyeztetés  szükséges a megadotti elérhetőségeken.

Cím: Szent György Vendégház - 2025 Visegrád, Mogyoróhegy utca 1.
Tel: 06-20/9350633, e-mail: evarch@freemail.hu

Szeretettel várjuk: Tóth Győzőné Éva és Gerstmayer Imre

kapcsolódó képek

-
-
-
-
-
-
-
-