vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Útlezárás a Széchenyi utcában

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Mátyás Király Művelődési Ház melletti támfal építésével megbízott Geoszolg Kft. 2019. augusztus 21-én szerdán, 08:00 és 13:00 óra között betonozási munkálatokat fog végezni. Az alapozáshoz szükséges beton injektálása a Széchenyi utcáról fog történni, ezért a megjelölt időszakban az utca 8-as és 19-es házszám közötti szakaszán a forgalom teljes körű korlátozására és parkolási tilalomra kell számítani.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Kortárs művészek

Szkok Iván

1944-ben született Szombathelyen. Gyermekkorát Visegrádon töltötte, és azóta sem vált meg szeretett városától. 1963-70 között járt a Képzőművészeti Főiskolára. A főiskolán absztrakt nonfiguratív művészetet tanul. Azóta nagyot változott a világ körülötte és benne. Mint magyar képzőművész arspoétikájának az "érhető magyar beszédet" vallja. Célja a művészi sokoldalúság, a műfaji korlátok ledöntése, a kvalitás újbóli megbecsülése, és harc a dilettentizmus és a csalások ellen. Éljen a látogató, éljen a közönség! -mert az értő közönség ugyanolyan fontos mint a tehetséges alkotó.

Több mint húsz egyéni kiállítása volt országszerte és külföldön. Ezek közül a legfontosabbak: 1974 Műcsarnok, a legfiatalabb magyar alkotó akinek egyéni kiállítás volt itt. 1989 Vándorkiállítás az USA nagyvárosaiban. 2000. a budapesti Vigadói tárlat. Tizenöt murális (beleértve a falfestményeket, szobrokat) alkotása látható ország szerte.