vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Az Atlantis-Visegrád Club Kft. közleménye

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Krónika

Tájékoztató a képviselő-testület legutóbbi üléseiről

 A 2013. december 20-án és a 2014. január 8-án megtartott ülések határozatairól az alábbiakban olvashatnak.

 2013. december 20-án rendkívüli testületi ülést tartott a Képviselő-testület. 

- A Szimbola Együttes kérelmére engedélyezte a testület Visegrád címerének használatát, az együttes új lemezének lemezborítóján történő megjelenés céljából.

- Egyszeri 250.000 Ft összegű támogatás nyújtásáról döntött a testület a Visegrádi Település Polgárőr Egyesület részére, az általuk használat épület korábbi felújításának anyagköltségére. E döntéssel egy 2009-ben meghozott testületi határozat került végrehajtásra. 

- Módosításra került a Kvarc Kft-vel 2013. október 10-én kötött, a Schulek utca I. ütemének útépítési munkáinak elvégzésére vonatkozó vállalkozási szerződés, a kivitelezés során felmerült többletmunkák miatt. A többletmunkák vállalkozói díjának (1.155.729+áfa) kifizetési feltétele a munkaterületet teljes rendbetétele. 

- Tulajdonosi hozzájárulást adott a testület a Makovecz Imre tervei alapján épült Magyar László Tornacsarnok felújításának kezdeményezéséhez, melyet az Önkormányzat a szerzői jogok tulajdonosa – Makovecz Imre Közhasznú Alapítvány – által kijelölt építész tervező – Sáros László György DLA – tervei alapján valósít meg

2014-ben az első ülésre január 8-án került sor. 

- Az árvízvédelmi beruházás kapcsán kiírt hirdetmény közzététele nélkül indult tárgyalásos közbeszerzési eljárásra beérkeztek az ajánlatok. Az ajánlatok érvényességének vizsgálata, illetve a hiánypótlások beérkezése után, a közbeszerzési tanácsadó ProVital Zrt. elkészítette ajánlását, mely alapján a Bírálóbizottság is megtartotta ülését. Ezt követően kerülhetett sor a testületi ülésre, melyen a közbeszerzési tanácsadó, illetve a Bírálóbizottság döntésével összhangban a képviselő-testület arról döntött, hogy a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. valamint a Gebrüder Haider – Signum Alfa Közös Ajánlattevők ajánlata a Kbt. 74. § (1) bekezdésének e) pontja alapján érvénytelen. Egyúttal tárgyalásokat kezdeményez a SWIETELSKY Magyarország Kft-vel, az STR-HSP Visegrád Árvízvédelem 2013 Konzorciummal, valamint az MVZ Visegrád Konzorciummal.

Visegrád Város Önkormányzata