vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Pályázati kiírás

A Visegrádi Fellegvár Óvoda a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Óvodapedagógus munkakör betöltésére.

ELOLVASOM

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

Tájékoztató időseknek


Visegrád Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete és Eöry Dénes Visegrád Város Polgármestere, figyelembe véve az Operatív Törzs útmutatásait, a koronavírusos megbetegedések megelőzése érdekében és az idősek védelmében az alábbi programot hirdeti meg:

Az egyesület elnökének telefonszámán, előre egyeztetett időpontban, minden Visegrádon élő, időskorú, egyedül élő vagy élők (gyermek és családtag nincs, vagy messze lakik) részére bevásárlást és gyógyszer kiváltást ajánlunk fel annak érdekében, hogy egészségüket megóvjuk, ne kelljen zsúfolt helyeken esetlegesen megbetegedniük!

Egyesületünk tűzoltói gondoskodnak az alapvető élelmiszerek beszerzéséről és a gyógyszerek kiváltásáról, ha ezt valamelyik családtag, rokon nem tudja megoldani, nincs rá lehetőség.

Az igénylés egyszerű…
- Ezen a telefonszámon kell jelezni az igényt: 06209266411
- Kollégáink egyenruhában, szolgálati gépjárművel keresik fel az előre egyeztetett időpontban az igénylőt, aki átadja a beszerzendő élelmiszerek listáját, valamint a kiváltandó gyógyszerek receptjeit, vagy összeírt listáját és a vásárláshoz szükséges, lehetőleg kiszámolt Forint összeget.
- Önkénteseink megejtik a vásárlást, majd kiszállítják az idős emberek otthonába a kért alapvető élelmiszereket, gyógyszereket, és elszámolnak az átadott összeggel.
- A szolgáltatás többször is igényelhető, koordinálását a Visegrád Város Önkéntes Tűzoltó Egyesület megbízott tagja, a beszerzést és kiszállítást pedig az egyesület tagjai végzik!

FONTOS! Az egyesület tagjai minden esetben TŰZOLTÓ egyenruhában végzik ezen tevékenységüket és szolgálati gépjárművel közlekednek!

FIGYELEM! Más NEM végez ilyen tevékenységet, NE engedjenek be idegeneket és NE adjanak pénzt olyanoknak, akik nem felelnek meg a fent leírtaknak!

Beszerzési igényeket a fenti telefonszámon lehet bejelenteni, az időpontot is ezen lehet megbeszélni, egyeztetni!

A Tűzoltó Egyesület bevezette a biztonságos szolgálatellátásokhoz szükséges új higiéniai lépéseket, minden gépjárművünket felszereltük maszkokkal, fertőtlenítőkkel, gumikesztyűkkel, folyamatosan figyelemmel kísérjük az ajánlásokat, előírásokat, a vonatkozó utasításokat.

Meggyesi Balázs Elnök
Visegrád Város Tűzoltó Egyesület

Eöry Dénes Polgármester
Visegrád Város Önkormányzata

szerző: Önkormányzat 2020. március 29. 00:00 „ hozzászólás ” : 0