vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


KÖZLEMÉNY - besurranásos bűncselekmények

Az elmúlt időszakban több visegrádi otthonba is besurranó tolvaj próbált meg bejutni. Sajnos volt, ahol sikerrel járt. Ez mindannyiunk számára nyugtalanító, hiszen Visegrádon egyáltalán nem jellemzőek az ilyen jellegű bűncselekmények.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

Továbbra is vigyázzunk egymásra!


Kedves Visegrádiak!

A központi előírásoknak megfelelően 2020. május 18-ától Pest megyében, így városunkban is megkezdődött a járványhelyzetben bevezetett korlátozások fokozatos feloldása.

A hétvégi útlezárások megszűnnek, nevezetességeink – a Királyi palota és a Fellegvár – újra megnyitják kapuikat. A szállás- és vendéglátóhelyek ugyancsak fogadhatnak vendégeket, látogathatóak a szabad területen lévő játszóterek és parkok, továbbá bővülnek a szabadidős tevékenységekre vonatkozó lehetőségek. Örömteli hír, hogy sokan, akik több mint két hónapon keresztül kényszerszabadságukat töltötték, most újra tudnak dolgozni, visszakapták állásukat.

Ugyanakkor mindezek azt is jelentik, hogy Visegrádra fokozatosan visszatérnek a látogatók, egyre többen keresik majd fel városunkat.

A korlátozások enyhítése ellenére nem feledkezhetünk meg arról, hogy a veszély még nem múlt el! FONTOS, hogy a védőtávolságra (1,5-2 m), az arc eltakarására vonatkozó és az alapvető higiéniai szabályokat mindenki tartsa be! Továbbra is figyeljünk egymásra, különös tekintettel idősebb polgártársainkra!

Visegrád Város Önkormányzata

szerző: Önkormányzat 2020. május 25. 00:00 „ hozzászólás ” : 0