vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Szünetel a kompközlekedés

Az Atlantis Visegrád Club Kft. tájékoztatása szerint a Visegrád és Nagymaros között közlekedő komp 2020. február 29-éig műszaki okok nem üzemel! A személyszállítást az üzemeltető a révhajóval továbbra is menetrend szerint biztosítja. 

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

Ünnepi gálakoncert és utcabál

Ünnepi gálakoncert és utcabál

Szent István királyunk és a magyar államalapítás ünnepének előestéjén sok szeretettel várunk mindenkit a visegrádi Rendezvénytérre, ahol a Budafok Big Band koncertjét láthatják és hallhatják kedves vendégeink.

A Budafok Bigband 1994-ben alakult, főleg a Budapest XXII. kerületi Nádasdy Kálmán Művészeti Iskola növendékeiből és más amatőr zenészekből a zeneiskola égisze alatt. Ma már a jelenlegi és volt növendékek mellett az iskola művésztanárai, valamint alkalmanként professzionális zenészek is segítik zenekarunk munkáját. Az együttes korábbi vezetői Fajszi Csanád, Láng Zsolt, Simon Domokos voltak. 2004 óta a zenekar művészeti vezetője Puskás Csaba, a Budapest Jazz Orchestra egykori tagja, trombitaművész. A Magyar Jazz Szövetség eddig 2 alkalommal tüntette ki a zenekart a legmagasabb „A” kategóriában, arany diplomával.

(forrás: http://www.budafokbigband.hu/rolunk)

A Budafok Big Band koncertje 2019. augusztus 19-én hétfőn, 20 órakor kezdődik, majd 21:15-től tűzijáték lesz a Duna felett Visegrád és Nagymaros közös rendezésében. A tűzijátékot követően utcabálra várunk mindenkit ugyancsak a Rendezvénytérre, ahol a jó hangulatról a Madarak házibuli zenekar gondoskodik.

A zenekar alapítója és jelenleg is vezetője a legismertebb magyar pop-rock zenekarokban zenélt a 90-es években (Neoton, R-Go, Kormorán, Fenyő Miklós, Demjén Ferenc zenekara). 1994 decemberében határozta el, hogy a nyugati zenék másolása mellett valami hazai fülnek egyszerűen befogadható, színvonalas zenei keveréket állít elő. Ez lett az első házibuli zenekar, A MADARAK. Stílusuk lényege, hogy a közönség igényét maximálisan kiszolgálja, de mindezt egy zenei kompromisszumoktól mentes élő zenekar mércéjével teszi.

Mátyás Király Művelődési Ház
VVÖ

szerző: Önkormányzat 2019. augusztus 19. 20:00 „ hozzászólás ” : 0