vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Útlezárás a Széchenyi utcában

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Mátyás Király Művelődési Ház melletti támfal építésével megbízott Geoszolg Kft. 2019. augusztus 21-én szerdán, 08:00 és 13:00 óra között betonozási munkálatokat fog végezni. Az alapozáshoz szükséges beton injektálása a Széchenyi utcáról fog történni, ezért a megjelölt időszakban az utca 8-as és 19-es házszám közötti szakaszán a forgalom teljes körű korlátozására és parkolási tilalomra kell számítani.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Városközpont beruházás

Városközpont – 2014. június

Városközpont – 2014. június

Tisztelt Lakosság! 2014. április 29-én kaptuk kézhez a kivitelezést végző cég (FŐV-2 Zrt.) levelét, melyben bejelentette fizetésképtelenségét és tájékoztatta az Önkormányzatot, hogy levonul a munkaterületről. 

A bejelentést kénytelenek voltunk tudomásul venni, ám az azonnali levonulást nem tettük lehetővé. Még azon a napon tárgyalást kezdeményeztünk a Közreműködő Szervezettel (Pro Régió), mely tárgyaláson a projekt további menete, a kivitelezés végső határidejének módosítása, elszámolhatósága állt a középpontban. Miután jelen helyzet a megbízó Önkormányzat hibáján kívül állt elő, a határidő módosítás lehetséges.

Lévay László műszaki ellenőr vezetésével a kivitelező bejelentését követően azonnal megkezdődött az elvégzett munkák felmérése, az ezzel kapcsolatos egyeztetések jelenleg is folyamatban vannak; az elszámolás ennek alapján lesz lehetséges. A felmérést követően ismételt közbeszerzési eljárást kell lefolytatnunk a munkát befejező vállalkozó kiválasztására.