vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Városközpont beruházás

Városközpont - 2015. szeptember

Városközpont - 2015. szeptember

Tájékoztató a városháza beruházás jelenlegi állásáról: Előzmény: 2015 májusában lezárult a polgármesteri hivatal befejező építési munkáira kiírt nyílt közbeszerzési eljárás, melynek nyertese a Halastó Camping Kft. (2085 Pilisvörösvár, Deák Ferenc utca 27.) volt, tekintettel arra, hogy ez a cég nyújtotta be a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást tartalmazó árajánlatot. 

Június 9-én megtörtént a vállalkozási szerződés aláírása, majd néhány nappal később a kivitelező – miután elvégezte a szükséges felméréseket – megkezdte a befejezési munkálatokat. Hogy állunk most?
Müller János a Halastó Camping Kft. ügyvezetője arról tájékoztatott, hogy a városháza augusztus közepén 90%-os készültségi fokban áll. A napokban véget ér a villanyszerelés és szerelvényezés, a vakolással pedig teljesen elkészültek. 18-20 fővel zajlik az építkezés, jelenleg az egyéb festési munkálatok mellett a homlokzat színezését végzik. Ami még hátravan, az a tetősík ablakok behelyezése, az egyes helyiségek szellőztetőrendszerének kialakítása, továbbá a városháza udvarának rendbetétele. Müller János elmondta, hogy sajnos több hiányosságot is tapasztaltak a korábbi munkákat illetően, így azok kijavítása ugyancsak az elvégzendő feladatok közé tartozik. A városháza befejezésének céldátuma október 9-e, ami a kivitelező szerint tartható lesz. 

Visegrád Város Önkormányzata