vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Sorompók kihelyezése

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Visegrád Város Önkormányzata és a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága úgy határozott, hogy sorompókat helyez ki az alábbi területeken:

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Szálláshelyek

 
Katalin Vendégház

Katalin Vendégház

Elérhetőségek 2025 Visegrád, Schulek u. 20. (100 m-re a vendégháztól) Telefon: +36 20 215 1253 e-mail: katalinvendeghazvisegrad@gmail.com tovább .

Kálvária fogadó

Kálvária fogadó

Jézus Krisztus által vezetett találkozás csodája! „Olyan testvéreket szeretnék találni, ahol imádkozni is lehet és nevetni is lehet, ahol gondolatébresztő Igét is hallgatunk, de kirándulni is elmegyünk. Ahol szeretet van és nem tilalom-erdő, ahol lelkesedés van, de nem rajongás. Tudna Nekem ilyet javasolni?” -   Igen! tovább .

Mókus ház

Mókus ház

Romantikus környezetben önálló ház kerttel, parkolási lehetöséggel várja a pihenni vágyókat. A ház vendégei a teraszról gyönyörködhetnek a dunai hegyek panoràmàjàban. Elérhetőségek: telefon: 06 20 550 50 43, e-mail: finaczy@t-online.hu tovább .

Ancsa Vendégház

Ancsa Vendégház

Az apartman csendes környezetben helyezkedik el, távol a főúttól, és egyben a forgalom zajától. Igazán kellemes kikapcsolódást biztosít a gondosan ápolt kert. tovább .

Rózsa Vendégház

Rózsa Vendégház

2025 Visegrád, Széchenyi u. 24. Tel: +36 26 398 298 Mobil: +36 20 393 4765 Website:  www.rozsavendeghaz.hu tovább .

Szent György Vendégház

Szent György Vendégház

Visegrád ligetes részén Szentgyörgypusztán, a Dunához közel, a természet ölében várjuk a pihenni, kikapcsolódni, kirándulni vágyókat, a horgászatot, vízi sportot, kerékpározást kedvelőket 4 fős vendégházunkban tavasztól őszig.  tovább .

Visegrád Vendégház

Visegrád Vendégház

Címünk: 2025 Visegrád, Fő utca. 100. Telefonos elérhetőségünk: +36 26 397 118. Vendégházunkról és apartmanunkról az alábbiakban olvashat bővebben. tovább .

Tölgyfa Vendégházak

Tölgyfa Vendégházak

Szeretettel várjuk Magyarország egyik legkisebb, ám jelentős történelmi emlékeket őrző városában. Vendégházaink Visegrád nyaraló övezetében, az erdőhöz és a Dunához közeli, csendes zsákutcában találhatóak. Mindkét Vendégházunk egy-egy teljesen különálló, maximum 4-4 fő befogadására alkalmas kétszintes kertes ház. tovább .

Pereszlényi Vendégház

Pereszlényi Vendégház

2025 Visegrád, Mátyás király u. 74. Tel: +36 26 398 132 tovább .

Szent György Vendégház Visegrád

Szent György Vendégház Visegrád

Visegrád ligetes részén Szentgyörgypusztán, a Dunához közel, a természet ölében várjuk a pihenni, kikapcsolódni, kirándulni vágyókat, a horgászatot, vízi sportot, kerékpározást kedvelőket 4 fős vendégházunkban tavasztól őszig. tovább .

Vogel Ági Vendégháza

Vogel Ági Vendégháza

Szállásajánlatunk a városközpontban, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában van. 2025 Visegrád, Fő u. 60. Tel: +36 26 397 130 e-mail: vogelagi@gmail.com tovább .