vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Pályázati kiírás

A Visegrádi Fellegvár Óvoda a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Óvodapedagógus munkakör betöltésére.

ELOLVASOM

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Vendégház

Szent György Vendégház Visegrád

Szent György Vendégház Visegrád

Visegrád ligetes részén Szentgyörgypusztán, a Dunához közel, a természet ölében várjuk a pihenni, kikapcsolódni, kirándulni vágyókat, a horgászatot, vízi sportot, kerékpározást kedvelőket 4 fős vendégházunkban tavasztól őszig.

Kisgyerekekkel is ideális. Széchenyi pihenőkártyát elfogadunk!

e-mail: evarch@freemail.hu
web: www.szallaskereso.info/szallas-visegrad/szent-gyorgy-vendeghaz
tel: +36 20 9350 633

A házban 2 db 2 fős hálószoba, előtér-étkező, felszerelt főzőfülke, zuhanyozó és külön WC található, valamint egy nagy terasz  Mindkét szoba műholdas tévével felszerelt. A tujasorral övezett rendezett udvarban játékra, kerti sütögetésre, napozásra, zuhanyozásra van lehetőség, kerti bútorok állnak rendelkezésre. Parkolás a zárt udvarban.
 
A környező településekre  busszal, komppal is el lehet jutni, amiknek a megállója 2 illetve 10 perc sétával elérhető a háztól. Visegrádon a nyári bob-pálya, a Canopy-pálya és a Gokart szabadidős park jó szórakozást és izgalmakat kínál. Gyalogos és  kerékpáros turistáknak is ajánljuk: a Visegrádi-hegység és a Szentendrei-sziget számos turistaútvonalat kínál: a kerékpárút  Visegrád belterületén  illetve  Dunabogdánynál néhány km-re a háztól indul. 

Kulturális, művészeti és szabadidős programok a környéken találhatók, Visegrádon, Leányfalun és Esztergomban a fürdőzők strandolási és melegvízes fürdőket találnak Dunabogdányban, a Duna-parton a legkiválóbb homokos szabad-strand várja a kicsiket és nagyokat. A szabadidő eltöltéséhez tanácsokkal segíthetünk, illetve eszközök biztosításával állunk vendégeink rendelkezésére.

Széchenyi pihenőkártyát elfogadunk!

A szállás díja:
4.000 Ft/fő/éj + idegenforgalmi adó, a vendégéjszakák számától függően kedvezményt tudunk adni.

További szolgáltatások térítés ellenében:

kerékpár kölcsönzés;
program szervezés: látogatás Visegrádon a Pincesoron;
a Dunakanyar megismerése a Duna vízéről.

Motorcsónakos kirándulás:

Ismerkedjen meg Visegrád szépségeivel a Dunáról!
Orrkiülős motorcsónakos kirándulást ajánlunk. Szállítható vendég max. 6 fő. A kirándulás útvonala a Dunakanyarban szabadon választható. A kirándulás díja a vendégek számától független. Az első órában alapáron 18.000 Ft,  minden további óra növekvő kedvezménnyel (10%-30%).

Előzetes egyeztetés  szükséges a megadotti elérhetőségeken.

Cím: Szent György Vendégház - 2025 Visegrád, Mogyoróhegy utca 1.
Tel: 06-20/9350633, e-mail: evarch@freemail.hu

Szeretettel várjuk: Tóth Győzőné Éva és Gerstmayer Imre

kapcsolódó képek

-
-
-
-
-
-
-
-