vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Tájékoztatjuk a Tisztelt Visegrádiakat, hogy a CBA a most következő hétvégén az alábbiak szerint tart nyitva:

2020. március 28. szombat - 7:00-13:00

2020. március 29. vasárnap - ZÁRVA

A szombati rövidített nyitva tartás és a vasárnapi zárva tartás a koronavírus terjedése elleni intézkedés része.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Panzió

Villa Harmónia Panzió


Elérhetőségeink:

2025 Visegrád, Mátyás Király utca 28.
Recepció nyitva tartása minden nap: 8-12 és 14-18 óráig
Telefonszámunk: +36-30-154-6660
Weboldalunk: www.villaharmonia.hu

Szobafoglalás: http://villaharmonia.hu/szobafoglalas

Az Apátkúti patak völgyében, a pataktól 100 méterre fekszik családi panziónk, a Villa Harmónia. A Visegrádi fennsík alatt családi házas környezetben mégis elszeparált zárt kertben élvezhetik vendégeink a völgy és a patak által biztosított kényelmet és hűs klímát. A panzió megközelíthető a fellegvárra vezető út mentén, a patakon átívelő kis hídon keresztül, amely alkalmas személygépkocsival való behajtásra is. Az útról nézve a magas, dús lombú fák ölelésében alig szűrődik be a forgalom zaja, mégis a panzió ideális elhelyezkedése miatt Visegrád városa és a legkedveltebb kiránduló helyek is azonos távolságra vannak akár gyalog, akár autós turisták számára.

Panziónk 10 szobás, 30 férőhelyes családi vállalkozás. Küldetésünk, hogy kényelmes, nyugodt és meghitt tartózkodást biztosítsunk családoknak, pároknak és baráti társaságoknak. A 10 szoba kialakításánál ügyeltünk arra, hogy praktikus és kényelmes megoldást jelentsen pároknak és 2-5 fős családoknak egyaránt, akár egy hétvégére akár egy egész hétre.

A jól felszerelt és tiszta szobákon kívül egy 24 fős étkező-nappali és közös használatú konyha várja vendégeinket, de tavasztól kellemes időtöltést biztosít a két 30 nm-es grillteraszunk akár több baráti társaság részére is, ahol lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, kemence használatára.

A grillteraszról nyílik a hegyoldalba vájt 16 fős hűvös borospince, amely hideg időben hangulatos fatüzelésű kályhával kellemes klímájúvá varázsolható. Az alagsorban felszerelt herbárium relaxációs szoba várja az ide látogatókat, ahol élvezhetik a 4 személyes finn szauna, a 2 személyes sókabin, a 2 személyes infra szauna, és a 2 személyes gőzkabin szolgáltatásait.

Töltsön nálunk pár felejthetetlen napot, várjuk szeretettel!

kapcsolódó képek

-