vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


A kéménysepréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók (2019/2020-as év)

Pest megye teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, még sokan nem ismerik pontosan a szabályokat, ezért egy rendszerező közleménnyel segítjük az eligazodást.

ELOLVASOM


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Visegrádi Polgármesteri Hivatalban 2019. december 14-én, szombaton 8:00-tól 12:00 óráig ügyeletet tartunk.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

Viseg'Ras Reggae Night vol.3

Nagy izgalommal és szeretettel várunk benneteket a Dunakanyar szívébe, a már megszokott chill hangulatban, ahol ROOTS REGGAE, ROOTICAL STEPPER, ROCKSTEADY, DUBWISE, SKA dallamokat IS visz majd a szél!

Helyszín: Visegrád Sportcentrum
Időpont: 2019. augusztus 17. szombat, 16:00 - augusztus 18. vasárnap 05:00-ig

A négy hektáros szabadidő parkban lehetőségetek lesz sátrazásra, sütögetésre, focizásra, röplabdázni, kenu-kajak bérlésre vagy éppen Slack-lineozni! Éjszaka pedig egy ÓRIÁSI TÁBORTŰZ körül bulizni a "katlanban"! A grill teraszon igazi JAMAICAI ÍZEKET kóstolhattok majd, a baráti árú büfében pedig folyamatosan frissítővel várnak Titeket! A teraszon árnyékos kényelmes kanapékon és nyugágyakban ejtőzhettek, kulturált wc-k és meleg vizes zuhanyzók állnak rendelkezésetekre! Alapvetően kutyabarát a hely, amennyiben felelős, kulturált gazdinak érzed magad!

A RENDEZVÉNYRE A BELÉPÉS DÍJMENTES!

Kövessétek az eseményt a friss infókért és a bővülő LINE-UP miatt (www.facebook.com/events/492990651436623)!

Megközelítés Budapestről a Nyugatiból Nagymarosra és komppal Visegrádra, vagy Újpestről a 880-as busszal Újtelep buszmegállóig nagyjából másfél óra! A bérlésekről és sátrazási lehetőségről illetve bármiről érdeklődni az alábbi számon tudtok: 06205980931

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Az esemény támogatója: VISEGRÁD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Visegrád Sportcentrum

szerző: Önkormányzat 2019. augusztus 17. 16:00 „ hozzászólás ” : 0