vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Magyar Közút Nonprofit Zrt. - télindító tájékoztató

ELOLVASOM

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Visegrád Város

Visegrád több mint ezer esztendeje a magyar és az európai történelem egyik kiemelkedő helye. A Dunakanyar szívében elterülő város neve egy 1009. évben kiadott Szent István kori oklevélben jelenik meg először, de már a rómaiak erődöt emeltek itt, a mai Sibrik-domb területén. A XXI. században a híres Királyi Palota az Európai Örökség címet viseli, a várost övező csodás erdőség pedig az egyik legszebb hazai nemzeti park része lett. Látogasson el városunkba, és kísérje figyelemmel programjainkat! tovább .

Hírek, programok

Mi fán terem az erdő?

Mi fán terem az erdő?

Kiemelt érdeklődés kíséri a „Mi fán terem az erdő?” elnevezésű, társadalmi célú, közösségi média kampányt, amelyet az Országos Erdészeti Egyesület az Agrárminisztérium támogatásával indított. Célja az erdei életközösség szolgáltatásainak széles körű megismertetése. E mellett a kampány arra is felhívja a figyelmet, hogy az erdő megóvása, gyarapítása közös érdekünk, felelősségünk. tovább .

Területi védőnői ellátás rendje a járvány elleni védekezés erősítése érdekében

Területi védőnői ellátás rendje a járvány elleni védekezés erősítése érdekében

Tekintettel a koronavírus-járvány második hullámának felfutó, aktív szakaszára, a járvány elleni védekezés további erősítése érdekében az Országos Tisztifőorvos az egészségügyi alapellátás keretében működő területi védőnők vonatkozásában számos intézkedés végrehajtását rendelte el. tovább .

Csak időpontfoglalással fogadják ügyfeleiket a kormányhivatalok

Csak időpontfoglalással fogadják ügyfeleiket a kormányhivatalok

A koronavírus járvány terjedésének, valamint a személyes kontaktusok számának csökkentése érdekében csak előzetes időpontfoglalással lehet ügyeket intézni a kormányablakokban és okmányirodákban. tovább .

2020 november
H
K
S
C
P
S
V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6