vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Magyar Közút Nonprofit Zrt. - télindító tájékoztató

ELOLVASOM

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Városházi Hírek

Városházi Hírek


Magyar Közút Nonprofit Zrt. - télindító tájékoztató

ELOLVASOM


Pályázati kiírás

Visegrád Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Z-180/2020. (X. 29.) számú határozatával a lakások és helyiségek bérletéről, valamint a lakbérek mértékéről szóló 12/2014. (12. 18.) számú önkormányzati rendeletben foglaltak szerint pályázatot ír ki a Visegrád, Sziget utca 15. szám alatt lévő 6. számú lakás költségelvű bérleti jogviszonyára.

A pályázati kiírás ITT olvasható.


A DMRV Zrt tájékoztatója vízbekötés szüneteltetéséről (2020. november)

ELOLVASOM

Letöltöm a NYILATKOZATOT.


Szünetel a személyes ügyfélfogadás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Visegrádiakat, hogy a koronavírus terjedésének megállítása érdekében, 2020. november 5-étől a Visegrádi Polgármesteri Hivatalban a SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS SZÜNETEL!

A visszavonásig tartó időszakban az ügyintézés történhet:

Elektronikus úton
E-mail cím: visegrad@visegrad.hu
E-ügyintézés: https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap

Telefonon
Telefonszám: +36 26 398 255

Postai úton
Levelezési cím: Visegrádi Polgármesteri Hivatal, 2025 Visegrád, Fő u. 81.

Sürgős, halaszthatatlan ügyben (pl. anyakönyvi kivonatokkal kapcsolatos ügyintézés), előzetes egyeztetést követően van lehetőség felkeresni ügyintézőinket.

Egészségük védelme érdekében, köszönettel:

Dr. Szabó Ferenc
jegyző


A Szentendrei Járási Hivatal ügysegédi ügyfélfogadással kapcsolatos tájékoztatója:  ELOLVASOM


Tájékoztató társasházak, lakóközösségek részére

Tisztelt társasházak, lakóközösségek! A Vác Katasztrófavédelmi Kirendeltség 2020. év november hónapban konzultációs lehetőséget biztosít a társasházak tűzvédelmi-tűzmegelőzési előírásaival, használati szabályaival kapcsolatban. A tájékoztatás telefonon a +36-27/314-005-ös telefonszámon, e-mail-ben a vac.kk@katved.gov.hu e-mail címen keresztül lehetséges.

Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Vác Katasztrófavédelmi Kirendeltség


Folytatódik a Magyar László Tornacsarnok felújítása

A „Magyar László Tornacsarnok felújítása” tárgyban a kivitelezésre irányuló közbeszerzési eljárás eredményesen lezárult. Az Önkormányzat megkötötte a szerződést a nyertes ajánlattevővel, a Constructor Domini Kft. pedig átvette a munkaterületet.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az iskola építése mellett, a tornacsarnok felújítása is megkezdődött. Amennyiben az időjárás engedi, szombatonként is várható munkavégzés. Az építkezés ideje alatt tapasztalható esetleges kellemetlenségekért megértésüket és türelmüket kérjük!

A beruházással kapcsolatos legfontosabb információkat a továbbiakban is megosztjuk Önökkel.

Visegrád Város Önkormányzata


Iskolaépítés 2020

Ahogyan arról korábban már tájékoztattunk, a kivitelezéssel megbízott vállalkozó, a KIPSZER Fővállalkozási és Tervező Zrt. folytatja az Áprily Lajos Általános Iskola félbehagyott épületének építését. A munkálatok azokon a hétvégi napokon is zajlanak majd, amikor ezt az időjárás lehetővé teszi. Előfordulhat, hogy a munkavégzés zajhatással jár, amiért a cég előre is elnézésüket kéri!


NTAK regisztrációval kapcsolatos tájékoztató szálláshely szolgáltatók részére

ELOLVASOM


Agrárcenzus 2020

Folytatódik a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) mezőgazdasági összeírása, az Agrárcenzus 2020, amely során személyesen keresik fel a gazdákat az összeírók. A hazai mezőgazdasági termelés aktuális helyzetét felmérő, teljes körű, országos felvételből nyert adatok a következő évek döntéseit, forrásfelhasználását alapjaiban befolyásolják, ezért a pontos válaszadás a mezőgazdaságban dolgozók kiemelt érdeke.

A témával kapcsolatos sajtóközlemény ITT olvasható, a program plakátját ITT találják.


Álláshirdetés - DMRV Zrt.

Fizikai munkakörökbe: nehézgépkezelő, vízhálózat karbantartó

Amit kínálunk: Cafetéria juttatás, munkába járás költségtérítés, kedvezményes üdülési lehetőség saját üdülőinkben, önkéntes nyugdíjpénztári munkáltatói hozzájárulás, balesetbiztosítás, szociális élethelyzethez kapcsolódó juttatások

A pozíciókról bővebb tájékoztatás a www.dmrvzrt.hu weboldalon a TÁRSASÁGUNKRÓL/KARRIER fül alatt található. Jelentkezni szakmai önéletrajzzal, a pozíció megjelölésével az oneletrajzok@dmrvzrt.hu e-mail címen lehet. Adatvédelmi tájékoztatónk megtalálható a www.dmrvzrt.hu oldalon.


Folytatódik a közigazgatási címek rendezése Visegrádon

Ezzel kapcsolatban két határozat született a Berkenye és Tölgyfa utcák vonatkozásában.

Berkenye utca → HATÁROZAT

Tölgyfa utca → HATÁROZAT


Vigyázat, csalók!

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi és Bűnmegelőzési Osztálya figyelemfelhívással él a Pest megye területén működő gazdasági társaságok felé az elmúlt időszakban elkövetett csalás bűncslekmények visszaszorítása érdekében.

A hírlevél ITT olvasható.


Rászorulók részére

Visegrád Város Önkormányzata azoknak szeretne segíteni, akik a koronavírus járvány következtében önhibájukon kívül kerültek nehéz helyzetbe. A rászorulók kérelmét a visegrad@visegrad.hu e-mail címen várjuk. Akik e-mail címmel nem rendelkeznek, azok kérelmüket a kitöltött nyomtatványokkal együtt bedobhatják az Alapítvány kuratóriumának postaládájába (Visegrád Fő utca 61.)

A nyomtatvány kitöltése alapfeltétele az elbírálásnak! Letölthető: INNEN


TOBORZÓ

A Visegrád Települési Polgárőr Egyesület várja mindazon elhivatott visegrádiak jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a polgárőrséghez és vállalnák a tagságot hosszú távon is!

A csatlakozáshoz kérjük, töltsék ki a JELENTKEZÉSI LAPOT!

Információ kérhető: Illés Miklós elnök, Visegrád Települési Polgárőr Egyesület
telefon: +36 20 479 9437
e-mail: illesm63@gmail.com


Baromfik zártan tartásának elrendelése

Az Országos Főállatorvos a baromfiállományok madárinfluenza vírussal történő fertőződés kockázatának csökkentése érdekében a Magyarország területén található valamennyi állattartóra vonatkozóan azonnali hatállyal elrendelte a baromfik zártan tartását. Az erről szóló határozat ITT olvasható.


A 2020. évi házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés ütemterve (Visegrád családi házas övezet) letölthető → INNEN


Intézze ügyeit elektronikusan!

Az e-Papír egy ingyenes, hitelesített üzenetküldő alkalmazás, amely internetkapcsolaton keresztül, elektronikus úton összeköti az Ügyfélkapuval rendelkező ügyfeleket a szolgáltatáshoz csatlakozott intézményekkel, melyek között Visegrád Város Önkormányzata is megtalálható.

Ügyintézés megkezdéséhez kattintson az alábbi linkre!

e•papír

Az Önkormányzati Hivatali Portál az önkormányzati ASP rendszerben az elektronikus önkormányzati ügyintézés helyszíne. A Portál az önkormányzati ASP rendszert igénybe vevő önkormányzatok természetes és jogi személy ügyfelei számára egyaránt lehetőséget biztosít a szakrendszeri alkalmazásokhoz kialakított, elektronikusan elérhető szolgáltatások igénybe vételére.

A Portál az alábbi linkre kattintva érhető el.

ELÜGY - ASP Portál


Vegye át házszámtábláját!

Az elmúlt évben lezajlott lakcímrendezést követően elkészült új házszámtáblákat az önkormányzat továbbra is térítésmentesen biztosítja minden lakos számára. Átvételi lehetőség a hivatal nyitva tartási idejében a Fő utca 81. szám alatt. A következő felsorolásból láthatja, hogy készült-e már az Ön számára házszámtábla:

Mátyás király utca, Patak zug, Sziget utca, Szőlőskert utca, Újkert utca, Vár szer, Sirály utca, Schulek utca, Salamontorony utca, Gizella út, Duna-parti út, Malom köz, Török utca, Pázmány Péter utca, Temetősor utca, Szentgyörgypuszta út, Dobos utca, Rigó köz, Esztergomi út, Kálvária utca, Királykunyhó völgy, Lepence völgy, Nyírfa utca, Patak sétány, Jurta szállás, Mócsai tanya, Sibrik dűlő, Bányatelep utca, Kőbánya utca, Malomhegy utca, Rigó utca, Újkert köz, Rév utca, Duna utca, Feketehegy utca, Zách Klára utca, Mátyás köz, Panoráma út, Nagyvillám lejtő, Nagy Lajos utca.


Csatorna üzemzavar!

A szennyvízelvezető és tisztító rendszerek üzemeltetése során számos külső behatás éri a rendszer különböző elemeit, melyek hibák kialakulásához, üzemzavarhoz, és esetenként szennyvíz kilépéshez vezetnek. A DMRV Zrt. témával kapcsolatos tájékoztatóját ITT olvashatják.


Tájékoztató a helyi zaj- és rezgésvédelmi szabályzatról, valamint az égetés szabályairól: LETÖLTÖM


Üzletek, intézmények, vállalkozások, szálláshelyek kommunális hulladékának elszállításáról

Olvassa el tájékoztatónkat ITT!


Tájékoztató a központi címregiszter létrehozásával kapcsolatosan a lakosságot érintő változásokról: tájékoztató


Tájékoztató az önkormányzati rendeletek hozzáférhetőségéről:  Tovább olvasom