vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Városházi Hírek

Városházi Hírek

Álláshirdetés - DMRV Zrt.

Fizikai munkakörökbe: nehézgépkezelő, vízhálózat karbantartó

Amit kínálunk: Cafetéria juttatás, munkába járás költségtérítés, kedvezményes üdülési lehetőség saját üdülőinkben, önkéntes nyugdíjpénztári munkáltatói hozzájárulás, balesetbiztosítás, szociális élethelyzethez kapcsolódó juttatások

A pozíciókról bővebb tájékoztatás a www.dmrvzrt.hu weboldalon a TÁRSASÁGUNKRÓL/KARRIER fül alatt található. Jelentkezni szakmai önéletrajzzal, a pozíció megjelölésével az oneletrajzok@dmrvzrt.hu e-mail címen lehet. Adatvédelmi tájékoztatónk megtalálható a www.dmrvzrt.hu oldalon.


Tisztelt Betegeink!

2020. szeptember 7-től a háziorvosi rendelésen csak előre egyeztetett időpontban fogadjuk Önöket. Időpontot a rendelő telefonszámán kérhetnek: 06 26 397-474

Lázas, köhögő beteg továbbra sem jöhet be a rendelőbe! Ha ilyen tünetei vannak, ugyancsak telefonon keressen meg minket!

A szokásos gyógyszereket, beutalókat is telefonon lehet kérni. A rendelőben a maszk viselése kötelező!

Megértésüket köszönjük!

Dr. Balogh Mónika
háziorvos


Tájékoztató mezőgazdasági összeírásról

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az ország valamennyi településére kiterjedő, általános mezőgazdasági összeírást hajt végre, „Agrárcenzus, 2020” elnevezéssel. A felvétel Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) szerinti nyilvántartási száma 2374.

A felvétel célja, hogy nyomon kövesse a mezőgazdaság szerkezetében bekövetkezett változásokat, illetve pontos és hiteles adatokkal szolgáljon a hazai gazdaságirányítás, az EU és a gazdálkodók részére, amelyhez az adatszolgáltatók részvételükkel és pontos adatszolgáltatással nagyban hozzájárulnak.

További részletek ITT olvashatók.


Pályázati kiírás közterület-felügyelő munkakör betöltésére

A Pócsmegyeri Polgármesteri Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet közterület-felügyelő munkakör betöltésére.

ELOLVASOM


Lakossági értesítő

Értesítjük a Tisztelt Lakókat, hogy a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. megbízásából az ADONYI Vagyonkezelő Kft. (1174 Budapest, Ferihegyi út 267.) megkezdi a Visegrád, Fő utca 80-88. házszámú ingatlanok közötti szakaszon a szennyvízcsatorna vezeték rekonstrukciós munkáinak garanciális munkálatait.

Munkánkkal egy üzembiztosabb, színvonalasabb szennyvízhálózatot építünk ki. 

A munka várható kezdési időpontja: 2020. augusztus 24. hétfő

A garanciális munka várható befejezésének időpontja: 2020. szeptember 20.

A munkavégzés folyamatos, ezért forgalomkorlátozásokra a hétvégi napokon is számítani lehet.

Kivitelező: ADONYI Vagyonkezelő Kft. , Budapest 1174 Budapest, Ferihegyi út 267. , Adonyi József: +36 70 430 7453

Az esetleges forgalomkorlátozásokról a helyszínen tartózkodó kollégánk ad pontosabb felvilágosítást. A rekonstrukció ideje alatt előforduló kellemetlenségek miatt megértésüket és türelmüket kérjük!


Új menetrend és vonalhálózat bevezetéséről tájékoztatott a a VOLÁNBUSZ Zrt. forgalmi és kereskedelmi igazgatósága.

A Társaság tájékoztató levele ITT olvasható, a módosított menetrendet pedig ITT találják.


Megkezdődött a Széchenyi utcai híd felújítása.

Gyalogosan és kerékpárral lehet rajta közlekedni, de a gépjárműforgalom elől elzártuk az érintett területet. Ezt zsákutca táblával jeleztük. Megértésüket köszönjük!


Társasházi sormunkatervek újraindulása

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ tájékoztatása szerint a katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve az érvényben lévő járványügyi készültségben előírtak betartása mellett 2020. július 1-től teljes ellátási területén újrakezdi tevékenységét, illetve átdolgozott ütemterv szerint folytatja a társasházi sormunkát a megye minden településén, ahol azt március 17-ig nem fejezte be.

A módosított sormunkaterv ITT olvasható.

Visegrádon várhatóan 2020. szeptember 1. és 30. között végzi el.

További információ: www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu


Folytatódik a közigazgatási címek rendezése Visegrádon

Ezzel kapcsolatban két határozat született a Berkenye és Tölgyfa utcák vonatkozásában.

Berkenye utca → HATÁROZAT

Tölgyfa utca → HATÁROZAT


Vigyázat, csalók!

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi és Bűnmegelőzési Osztálya figyelemfelhívással él a Pest megye területén működő gazdasági társaságok felé az elmúlt időszakban elkövetett csalás bűncslekmények visszaszorítása érdekében.

A hírlevél ITT olvasható.


KÖZLEMÉNY - besurranásos bűncselekmények

Az elmúlt időszakban több visegrádi otthonba is besurranó tolvaj próbált meg bejutni. Sajnos volt, ahol sikerrel járt. Ez mindannyiunk számára nyugtalanító, hiszen Visegrádon egyáltalán nem jellemzőek az ilyen jellegű bűncselekmények.

Ez úton tájékoztatjuk Önöket, hogy mindegyik esettel kapcsolatban folyik a rendőrségi eljárás és az ügyek felderítése. Kérjük, hogy fokozottan figyeljenek otthonuk biztonságára! Tartsák zárva a kaput, illetve a lakóházak, tárolók, garázsok és melléképületek ajtaját! Ne adjunk esélyt a tolvajoknak!

Kérjük továbbá, hogy amennyiben bármilyen gyanús esetet tapasztalnak, azonnal hívják a 112-őt, illetve Bátka Szabolcs körzeti megbízottat a +36 70 942 9210-es telefonszámon!

VIGYÁZZUNK MAGUNKRA, VIGYÁZZUNK ÉS FIGYELJÜNK EGYMÁSRA!

Visegrád Város Önkormányzata


Rászorulók részére

Visegrád Város Önkormányzata azoknak szeretne segíteni, akik a koronavírus járvány következtében önhibájukon kívül kerültek nehéz helyzetbe. A rászorulók kérelmét a visegrad@visegrad.hu e-mail címen várjuk. Akik e-mail címmel nem rendelkeznek, azok kérelmüket a kitöltött nyomtatványokkal együtt bedobhatják az Alapítvány kuratóriumának postaládájába (Visegrád Fő utca 61.)

A nyomtatvány kitöltése alapfeltétele az elbírálásnak! Letölthető: INNEN


TOBORZÓ

A Visegrád Települési Polgárőr Egyesület várja mindazon elhivatott visegrádiak jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a polgárőrséghez és vállalnák a tagságot hosszú távon is!

A csatlakozáshoz kérjük, töltsék ki a JELENTKEZÉSI LAPOT!

Információ kérhető: Illés Miklós elnök, Visegrád Települési Polgárőr Egyesület
telefon: +36 20 479 9437
e-mail: illesm63@gmail.com


Baromfik zártan tartásának elrendelése

Az Országos Főállatorvos a baromfiállományok madárinfluenza vírussal történő fertőződés kockázatának csökkentése érdekében a Magyarország területén található valamennyi állattartóra vonatkozóan azonnali hatállyal elrendelte a baromfik zártan tartását. Az erről szóló határozat ITT olvasható.


A 2020. évi házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés ütemterve (Visegrád családi házas övezet) letölthető → INNEN


Idegenforgalmi adó bevallás 2020

Honlapunkon elérhető a legújabb nyomtatvány. Ha egyéb, helyi adó nyomtatványokat is keres, kattintson IDE!


Ne dőljön be a csalóknak! A Pest Megyei Rendőr-Főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya tájékoztatója INNEN letölthető.


Intézze ügyeit elektronikusan!

Az e-Papír egy ingyenes, hitelesített üzenetküldő alkalmazás, amely internetkapcsolaton keresztül, elektronikus úton összeköti az Ügyfélkapuval rendelkező ügyfeleket a szolgáltatáshoz csatlakozott intézményekkel, melyek között Visegrád Város Önkormányzata is megtalálható.

Ügyintézés megkezdéséhez kattintson az alábbi linkre!

e•papír

Az Önkormányzati Hivatali Portál az önkormányzati ASP rendszerben az elektronikus önkormányzati ügyintézés helyszíne. A Portál az önkormányzati ASP rendszert igénybe vevő önkormányzatok természetes és jogi személy ügyfelei számára egyaránt lehetőséget biztosít a szakrendszeri alkalmazásokhoz kialakított, elektronikusan elérhető szolgáltatások igénybe vételére.

A Portál az alábbi linkre kattintva érhető el.

ELÜGY - ASP Portál


Vegye át házszámtábláját!

Az elmúlt évben lezajlott lakcímrendezést követően elkészült új házszámtáblákat az önkormányzat továbbra is térítésmentesen biztosítja minden lakos számára. Átvételi lehetőség a hivatal nyitva tartási idejében a Fő utca 81. szám alatt. A következő felsorolásból láthatja, hogy készült-e már az Ön számára házszámtábla:

Mátyás király utca, Patak zug, Sziget utca, Szőlőskert utca, Újkert utca, Vár szer, Sirály utca, Schulek utca, Salamontorony utca, Gizella út, Duna-parti út, Malom köz, Török utca, Pázmány Péter utca, Temetősor utca, Szentgyörgypuszta út, Dobos utca, Rigó köz, Esztergomi út, Kálvária utca, Királykunyhó völgy, Lepence völgy, Nyírfa utca, Patak sétány, Jurta szállás, Mócsai tanya, Sibrik dűlő, Bányatelep utca, Kőbánya utca, Malomhegy utca, Rigó utca, Újkert köz, Rév utca, Duna utca, Feketehegy utca, Zách Klára utca, Mátyás köz, Panoráma út, Nagyvillám lejtő, Nagy Lajos utca.


Csatorna üzemzavar!

A szennyvízelvezető és tisztító rendszerek üzemeltetése során számos külső behatás éri a rendszer különböző elemeit, melyek hibák kialakulásához, üzemzavarhoz, és esetenként szennyvíz kilépéshez vezetnek. A DMRV Zrt. témával kapcsolatos tájékoztatóját ITT olvashatják.


Tájékoztató a helyi zaj- és rezgésvédelmi szabályzatról, valamint az égetés szabályairól: LETÖLTÖM


Üzletek, intézmények, vállalkozások, szálláshelyek kommunális hulladékának elszállításáról

Olvassa el tájékoztatónkat ITT!


Tájékoztató a központi címregiszter létrehozásával kapcsolatosan a lakosságot érintő változásokról: tájékoztató


Tájékoztató az önkormányzati rendeletek hozzáférhetőségéről:  Tovább olvasom