vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Háziorvosi helyettesítés

Tájékoztatom Önöket, hogy 2019. július 22. és augusztus 9. között szabadságon leszek. A helyettesítés az alábbiak szerint fog történni.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

Visegrádon kezdődik az országjárás!

Visegrádon kezdődik az országjárás!

Hamarosan útnak indul a Házhoz megy a Zenede-Rocklegendák országos turné. Radics Béla, Hobo Blues Band, Skorpió és a Piramis mellett a 8-18 év közötti gyermekek megismerhetik Jimi Hendrix, a Black Sabbath, Metallica, Iron Maiden és számos rock-legenda zenéjét és történetét. 

Együtt énekelhetik a Bikini, a Republic, az Edda és Nagy Feró dalait miközben az 1960-as évektől napjainkig zenetörténeti áttekintést tart Bordás József a Házhoz megy a Zenede művészeti vezetője, Artisjus-díjas zenepedagógus.

2019. februárjában indul második országjáró turnéra a Házhoz megy a Zenede oktatási program. Az elmúlt 6 évben 50 településen, 150 előadásban mutatták be a 20. század könnyűzenéjének fejlődését 25.000 gyermek számára. A Nemzeti Kulturális Alap Zenei Kollégiumának támogatásával Bordás József, a Zenede művészeti vezetője a 2019-es évben a nemzetközi és a hazai rock zene fejlődését mutatja be a 8-18 év közötti gyermekek részére. A rock&roll, blues, beat, blues-rock, progresszív rock, southern-rock, punk, hard-rock, heavy-metal, glam-rock, glam-metal, trash-metal stílusait 60 perces előadásokban ismerhetik meg a gyerekek, úgy, hogy a háttérben projektor kivetítőn az elhangzott művek előadóinak koncertfilmjei is láthatóak lesznek.

Kattintson a képre a nagyobb méretért!

A rocklegendák turné művészei: Bordás József dob, művészeti-vezető; Baricz Gergő ének; Nagy Zoltán gitár; Megyaszay István basszusgitár

szerző: Önkormányzat 2019. február 11. 00:00 „ hozzászólás ” : 0