vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

XIII. Ars Sacra Fesztivál


Szeptember harmadik hetében rendezik meg az ország legrangosabb szakrális művészeti ünnepségsorozatát, az Ars Sacra Fesztivált. 14-e és 22-e között határon innen és túl, közel 400 helyszínen, több mint hatszáz ingyenes programmal, többek között kiállításokkal, koncertekkel, színházi és irodalmi előadásokkal várják az érdeklődőket.

Visegrád Városa 2019. szeptember 14-én szombaton csatlakozik a programsorozathoz. A Nyitott Templomok Napja keretében 15 órától Gróf Péter régész, muzeológus tart szakvezetést a Keresztelő Szent János Római Katolikus Plébániatemplomban, ahol az érdeklődők számos érdekes információt tudhatnak meg a 2018-ban restaurált oltárképről, továbbá ez az alkalom egyben megemlékezés is lesz Viktorin József, Visegrád nagyformátumú plébánosa halálának 145. évfordulójáról.

Egy héttel később szeptember 21-én Thurzó Zoltán zongoraművész lép fel ugyancsak a Keresztelő Szent János Római Katolikus Plébániatemplomban. A koncert közvetlenül az esti szentmise után, 19 órakor kezdődik.

A programok díjmentesek, mindenkit szeretettel várunk!

szerző: Önkormányzat 2019. szeptember 14. 00:00 „ hozzászólás ” : 0