vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


A kéménysepréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók (2019/2020-as év)

Pest megye teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, még sokan nem ismerik pontosan a szabályokat, ezért egy rendszerező közleménnyel segítjük az eligazodást.

ELOLVASOM


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Visegrádi Polgármesteri Hivatalban 2019. december 14-én, szombaton 8:00-tól 12:00 óráig ügyeletet tartunk.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

Zajti film-est a Duna moziban

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2019. augusztus 13-án kedden, 19:30 órára a Duna moziba, ahol Zajti Ferenc, Zajti Gábor és Zajti Balázs kisfilmjeit láthatják az érdeklődők.

Első blokk: Makovecz Imre épületei

A 2015-ös kormányhatározat Makovecz Imre már megépült középületeinek felújítását és az általa tervezett, de még meg nem valósult épületeinek megépítését tűzte ki célul. Ennek a programnak a dokumentálásról, az elkészült épületekről készült kisfilmek kerülnek bemutatásra, megismertetve a nézőkkel az épületet és a települést is. A 6 kisfilm hossza: 50 perc

Második blokk: A Dunakanyar és a Szentendrei-sziget titkai

Nagypapa és unokája vízre szállnak. A Dunakanyar és a Szentendrei-sziget megannyi érdekességével ismerkednek meg az evezős túrán. A kisfilm hossza: 25 perc

A belépés díjmentes, mindenkit szeretettel várunk!

szerző: Önkormányzat 2019. augusztus 13. 19:30 „ hozzászólás ” : 0