vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Kedves Betegek!

Tekintettel a Covid-19 járványhelyzet korlátozásainak fokozatos feloldására, 2020. június 1-től fokozott óvatossággal folytatjuk a fogászati rendelést.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Kultúra

Városi Könyvtár


Kedves Gyerekek!

A városi könytár olvasópályázatot hirdet 2020. február 10. és március 20. között. A játékos feladatlap megfejtéséért a három legjobb megfejtő könyvjutalmat kap! További részletek ITT.


A városi könyvtárnak a Mátyás Király Művelődési Ház ad otthont. Az épület a századelőn készült, tudomásunk szerint egykor a Bisitz család birtokolta, majd később Kokas-villaként emlegették a helybeliek. A második világháború után államosították és a dunakanyari SZOT üdülők egyikeként funkcionált, azonban ez nem tartott sokáig, mert a villát üdülőből művelődési házzá alakították. A művelődési ház és a könyvtár egyesítése az 1970-es években történt a meg.

A Mátyás Király Művelődési Ház és Könyvtár a villa földszintjén két teremmel szolgálja az olvasókat. A könyvtár könyveit, napi,- és hetilapjait, valamint folyóiratait helyben is lehet olvasni, továbbá kölcsönözni is lehet - a könyveket 28 napos, az újságokat egy hetes határidővel. Továbbá szintén egy hetes határidővel kölcsönözhetőek a könyvtárban a zenei CD-k, a hangos könyvek és DVD-k is.

A könyvtár fölös példányai (könyvek, folyóiratok, CD-k, DVD-k) 100 Ft-ért elvihetők.


Mátyás Király Művelődési Ház és Városi Könyvtár

cím: 2025 Visegrád, Széchenyi u. 11.
telefon: +36 26 398 128
e-mail: vkonyvtar@gmail.com

könyvtáros: Kotz Eszter

nyitva tartás

hétfőtől péntekig:  09:40-17:40
szombat, vasárnap: zárva


Küldetésnyilatkozat

A könyvtár használati szabályzata

Új könyvek a könyvtárban

Folyóiratok a könyvtárban