vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Társasházi sormunkatervek újraindulása

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ tájékoztatása szerint a katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve az érvényben lévő járványügyi készültségben előírtak betartása mellett 2020. július 1-től teljes ellátási területén újrakezdi tevékenységét, illetve átdolgozott ütemterv szerint folytatja a társasházi sormunkát a megye minden településén, ahol azt március 17-ig nem fejezte be.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Civil szervezetek

"Együtt" Kulturális Egyesület

Az ’Együtt’ Kulturális Egyesület, amely 2005-ben alakult, olyan, a tagjai által, az 1989. évi II. törvény 12. § (1 bekezdés) alapján, önkéntesen létrehozott, önkormányzattal rendelkező társadalmi szervezet, amelynek tagja lehet minden magyar és külföldi állampolgár, aki saját elhatározásából bejelenti, hogy az Egyesület tagja kíván lenni, az alapszabályt és a közgyűlés határozatait elfogadja, és közreműködést vállal az Egyesület céljainak megvalósításában.

A tagsági viszonyról az elnökség dönt. Elsődleges céljai Visegrád történelmi hagyományainak ápolása és fenntartása, tagjai részére találkozási, szabad-időeltöltési lehetőségek biztosítása, rendezvények szervezése, jótékony célú tevékenységek, Visegrád polgárainak, szervezeteinek, hétköznapi életének támogatása, valamint az ehhez szükséges technikai és anyagi feltételek megteremtése.

E céloknak megfelelően az Egyesület rendszeresen szervez ismeretterjesztő előadásokat meghívott előadókkal, honismereti kirándulásokat, kulturális programokat. Évente támogatja a moldvai csángó gyermekek magyartanulását. Tagjainak száma alakulása óra megduplázódott, és számos vendéget üdvözölhet különböző rendezvényein. A januárban tartott előadóestekre (zene, vers, humor, színházi előadás), melynek költségeit az Egyesület állja, mindenkit szeretettel vár

Elérhetőség: zoltan.erika.43@gmail.com