vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


A kéménysepréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók (2019/2020-as év)

Pest megye teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, még sokan nem ismerik pontosan a szabályokat, ezért egy rendszerező közleménnyel segítjük az eligazodást.

ELOLVASOM


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Visegrádi Polgármesteri Hivatalban 2019. december 14-én, szombaton 8:00-tól 12:00 óráig ügyeletet tartunk.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Kortárs művészek

G. Nagy Nóra

1926-ban született Budapesten. Képzőművészeti Főiskolát végzett 1949-ben, mestere Bernáth Aurél volt. 1949-től 1989-ig rajztanárként dolgozott Budapesten. Kitüntetései: 1977 "Szocialista Kultúráért", 1981 "Pedagógus Szolgálatért", 1999 "Aranydiploma". Külföldi tanulmányutak: Csehszlovákia, Németország, Svájc, Olaszország, Ausztria, USA., Boston Harward Egyetem. Számos csoportos kiállításon vett részt. Tíz egyéni kiállítása volt, ebből az USA-ban egy. 1962 óta a Művészeti Alap, majd MAOE tagja. Megalakulása óta tagja a Bernáth Társaságnak. 1982 óta állandó lakosa Visegrádnak, és részese a tanuló ifjúság művészeti nevelésének.