vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Visegrádi Polgármesteri Hivatal 2019. december 12-én 11 órától technikai okok miatt ZÁRVA TART! Nyitás 2019. december 13. péntek, 8 óra. Megértésüket köszönjük!


Közmeghallgatás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Visegrádiakat, hogy 2019. december 17-én, kedden 18 órától Közmeghallgatást tartunk a Városháza (Visegrád, Fő utca 81.) tanácstermében. Részvételükre feltétlenül számítunk!

VVÖ

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Árvízvédelmi beruházás

Legfrissebb tájékoztató

450 millió forint többlettámogatás odaítéléséről döntött a kormány az árvízvédelmi beruházás kapcsán. A többletforrásra azért van szükség, mert a most életbe lépett az új nagyvízi mederkezelési tervnek a korábban tervezett földmű már nem felel meg. Mint arról korábbi lapszámainkban már tájékoztattunk, az árvízvédelmi beruházás több elemből áll: mobilfalas gátszakaszból a városközponti részen, egy megerősített védelmi rendszerből az Apátkúti-patak torkolatánál, illetve egy földműből a külsőségi szakaszokon és. Az új földmű nem közvetlen a Duna-parton, hanem a folyótól kb. 30-50 méterre halad majd. Agyagból, jól tömöríthető töltésanyagból és a már meglévő gát átrostált, használható anyagából építik meg, a tetején zúzottkő borítással. Az Apátkúti-pataknál épülő védelmi rendszer jelenleg az engedélyezési eljárásnál tart. A tovább gombra kattintva megtekinthetik a Danubia Televízó összeállítását!

/Közzétéve: 2019. május 25../

MEGNÉZEM