vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Sorompók kihelyezése

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Visegrád Város Önkormányzata és a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága úgy határozott, hogy sorompókat helyez ki az alábbi területeken:

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Visegrád

 

Obergünzburg

Visegrád testvérvárosa, Obergünzburg Bajorország déli részén, Kelet-Allgäuban található. A város az Alpok előterében, a Günz folyócska völgyében, 750-900 m tengerszint feletti magasságon fekszik. Zöld lombok, fenyőerdők és a távolban hófödte hegycsúcsok, ligetekben megbívó gazdaságok, legelésző tehenek látványa fogadja az ideérkezőt. tovább .

Lanciano

2001. évi Palotajátékok királyi menetében csodálatos középkori ruhákba öltözött felvonulók váltották ki a nézősereg elismerését. Az olaszországi Abruzzo tartomány Lanciano városából érkeztek a lelkes hagyományőrzők a Mastrogiurato Kulturális Egyesület képviseletében, Danilo Marfisi úr vezetésével. A következő évben már zászlósaik színpompás bemutatójában is gyönyörködhetett a Palotajátékok közönsége, városunk dobosokból, bajvívókból és táncosokból álló küldöttsége pedig viszonzásképpen Lanciano főterén tartott bemutatót a középkori vásárbíró (Mastrogiurato) választáson. A két város fiataljai között nagyon rövid idő alatt mély barátság alakult ki, melynek alapja a középkori hagyományok és egymás kultúrája iránti érdeklődés. tovább .

Parajd

2009. augusztus 29-én, Visegrád millenniumi ünnepségén Bokor Sándor Parajd és Hadházy Sándor Visegrád polgármestere aláírta a két település testvérvárosi szerződését. Mi előzte meg és érlelte tetté ezt a megállapodást? tovább .