vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek

2018. október 1-jén véradás lesz Visegrádon. Az eseményre szóló felhívás az alábbi linken érhető el:

FELHÍVÁS

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Városházi Hírek

Városházi Hírek

2018. október 1-jén véradás lesz Visegrádon. Az eseményre szóló felhívás az alábbi linken érhető el:

FELHÍVÁS


Tájékoztató a helyi zaj- és rezgésvédelmi szabályzatról, valamint az égetés szabályairól:

LETÖLTÖM


Ebnyilvánttartás: Tisztelt Kutyatulajdonosok! Korábbi felhívásunk ellenére sokan még mindig nem adták le az ebnyilvántartó nyomtatványt. Az ezzel kapcsolatos felhívásunk INNEN letölthető.


Tájékoztatás a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználók egyszeri támogatásáról → ELOLVASOM

Az igénybejelentő nyilatkozat letölthető: INNEN


Pályázati kiírás műszaki ügyintéző munkakör (munkavégzés helye: Visegrádi Polgármesteri Hivatal) betöltésére → ELOLVASOM


Pályázati kiírás jegyző munkakör (munkavégzés helye: Visegrádi Polgármesteri Hivatal) betöltésére → ELOLVASOM


A Szigetmonostori Polgármesteri Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet közterület-felügyelő munkakör betöltésére. A pályázati kiírás ITT olvasható.


A Dunakanyar nagyjából az esztergomi bazilika és a tahitótfalui-híd közötti szakaszán nem kielégítő a magyar nyelvű rádióadók száma és minősége, különös tekintettel összehasonlítva ezeket az itt fogható szlovák rádióadók számával és vételi minőségével, amelyek sok helyen még felül is múlják a magyar nyelvű adók számát és vételi minőségét. Amennyiben fontos Önnek, hogy változzon a jelenlegi helyzet, szánjon egy percet a Rokfalusy Balázs dunabogdányi, független önkormányzati képviselő által megfogalmazott és közzétett petíció aláírására, amire a következő LINKEN van lehetőség.


A DMRV Zrt. útlezárással és az ivóvíz-szolgáltatás szünetelésével kapcsolatos tájékoztatói az alábbi két linken érhetők el:

Útlezárás az Újkert utcában

Ivóvíz-szolgáltatás szünetelése az Újkert utcában


Elindult az Országos Mentőszolgálat fiatalokat célzó önkéntes programja, melynek keretében 150 fő 18 és 22 év közötti fiatal számára nyílik lehetőség, hogy betekintést nyerjen Magyarország legnagyobb egészségügyi szervezetének mindennapjaiba.

További részletek a SZÓRÓLAPON, valamint a mentőszolgálat HONLAPJÁN.


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Ádám Tamás vállalkozó Visegrád Város Önkormányzata megbízásából 2018. július 16. és 2018. augusztus 11. között járdaépítési munkákat végez a Fő utca 117. és 139. számú ingatlanok közötti szakaszán. Az építés alatt álló kapubejárók gépjárművel nem lesznek használhatók. Az érintett ingatlantulajdonosok erre vonatkozóan pontosabb információt az építőktől kaphatnak a helyszínen. A munkavégzés munkanapokon 7 és 17 óra között, valamint a szombati napokon a délelőtti órákban zajlik majd.

Köszönjük türelmüket!

Visegrád Város Önkormányzata


Gázvezeték sérülések megelőzése: ELOLVASOM a közleményt


Kedves Kutyatulajdonosok! Ez úton kérünk mindenkit, aki még nem adta le az ebnyilvántartó lapot a Visegrádi Polgármesteri Hivatalban, mielőbb pótolja! Nyomtatvány kérhető a hivatalban vagy letölthető az alábbi helyről:

 http://www.visegrad.hu/nyomtatvanyok

Együttműködésüket köszönjük!


Üzletek, intézmények, vállalkozások, szálláshelyek kommunális hulladékának elszállításáról

Olvassa el tájékoztatónkat ITT!


Megelőzési folyamatokban történő részvétel parlagfű-fertőzöttség esetén → LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ


Új, elektronikus ügyintézési lehetőségek érhetők el ügyfeleink számára.

http://www.visegrad.hu/nyomtatvanyok


Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés 2018: A szolgáltatótól kapott 2018-as ütemterv INNEN letölthető.


Házszámtáblák: Tisztelt Lakók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy elkészültek az alább felsorolt utcák házszámtáblái is, melyeket 2017. november 27-étől lehet átvenni a polgármesteri hivatalban nyitva tartási időben.

Szentgyörgypuszta út, Dobos utca, Rigó köz, Esztergomi út, Kálvária utca, Királykunyhó völgy, Lepence völgy. Nyírfa utca, Patak sétány, Jurta szállás, Mócsai tanya, Sibrik dűlő, Bányatelep utca, Kőbánya utca, Malomhegy utca, Rigó utca, Újkert köz, Rév utca, Duna utca, Feketehegy utca, Zách Klára utca, Mátyás köz, Panoráma út, Nagyvillám lejtő, Nagy Lajos utca.


Önkormányzati tájékoztató a visegrádi úszóműves rév- és személyhajó kikötő bővítésével kapcsolatban.
 


Tájékoztató a központi címregiszter létrehozásával kapcsolatosan a lakosságot érintő változásokról: tájékoztató


Tájékoztató hagyatéki eljárásról: Tovább olvasom


Tájékoztató az önkormányzati rendeletek hozzáférhetőségéről:  Tovább olvasom

-   |   letöltés: ebnyilvantartas.pdf   (83 K)