vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus űrlapok .

Városházi hírek

Egyéb friss hírek, információk:

tovább

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Városházi hírek

Városházi hírek

Egyéb friss hírek, információk:

Települési fotópályázat Visegrádon: Kedves Visegrádiak! Városunk a településkép védelmében új rendeletet és Településképi Arculati Kézikönyvet készít, amelynek célja, hogy összegyűjtse, megóvja természeti és épített környezetünk meglévő értékeit, és segítséget nyújtson épületeink, közterületeink megújításakor, új beavatkozások megítélésében. Ehhez elengedhetetlen a helyiek véleményének megismerése. Azért fordulunk most Önökhöz, hogy megtudjuk, mit tartanak értéknek a visegrádiak városukban? tovább

Szigetmonostor Község Önkormányzatának pályázati kiírása települési faluházvezető munkakör betöltésére - letöltöm

Tűzgyújtási tilalom: A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján megjelent információk szerint 2017. március 3-ától visszavonásig Magyarország területén tűzgyújtási tilalom van érvényben. A Katasztrófavédelem tájékoztatója itt olvasható.

A Volánbusz tájékoztatója az M0-11 sz. főút csomópontjában található körforgalom átépítése kapcsán - letöltöm

Közlemény: Tekintettel arra, hogy az elektronikus médiában a közvélemény megtévesztésére alkalmas, valóságalappal nem rendelkező hírek jelentek meg az egykori lepencei stranddal kapcsolatban, Visegrád Város Önkormányzata az alábbi közleményt adja ki: KÖZLEMÉNY letöltése

A Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatója a 2017. évi házhoz menő szelektív hulladékgyűjtésról letölthető: innen

Változás a kéményseprő-ipari tevékenységben: A kéményseprő-ipari tevékenység lakosságot érintő változásairól szóló tájékoztató innen letölthető.

Tájékoztató a központi címregiszter létrehozásával kapcsolatosan a lakosságot érintő változásokróltájékoztató

Településrendezési Terv: Visegrád Város településfejlesztési koncepciójának és településrendezési eszközeinek felülvizsgálata, a Településkódex (314/2012.(XI.8.) Kormányrendelet) 37. §-a szerinti előzetes tájékoztatási szakasz kezdeményezése - a dokumentum letölthető innen

Tájékoztató hagyatéki eljárásról: Tovább olvasom

Tájékoztató az önkormányzati rendeletek hozzáférhetőségéről:  Tovább olvasom

Ezen az aloldalon rögzített "HOZZÁSZÓLÁSOK"  2012.03.22. - 2013.08.10. időszaka Adobe Reader formátumban ( letöltés ) letölthető.

Tisztelt Felhasználók!

Mint ahogyan arról ezen a felületen és a Visegrádi Hírek hasábjain is tájékoztattunk, május elején elindult Visegrád internetes fórum oldala. Az oldal azért jött létre, hogy a véleménynyilvánításnak – legyen az regisztrált, vagy névtelen – méltó teret adjunk.
Kérjük, hogy véleményüket, ötleteiket, javaslataikat, kritikai megjegyzéseiket a forum.visegrad.hu oldalon írják meg; a fórumozás feltételei a szabályzatban olvashatók!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ezen a felületen korábban megjelent hozzászólásokat archiváltuk, melyek a fenti linkekre kattintva továbbra is olvashatóak.

Félegyházi András

-   |   letöltés: dmrv-aprilis-4.pdf   (1467 K)