vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek

ÉRTESÍTÉS ŐSZI „LOMBTALANÍTÁSRÓL”:

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a zöld anyag őszi, díjmentes elszállítását 2018. november 14-én, szerdán végezzük.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Városházi Hírek

Városházi Hírek

ÉRTESÍTÉS ŐSZI „LOMBTALANÍTÁSRÓL”:

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a zöld anyag őszi, díjmentes elszállítását 2018. november 14-én, szerdán végezzük.

Ezen a napon a fás szárú zöld anyagot legfeljebb 25 kilós kötegenként, spárgával átkötve, matrica nélkül, a nem fás szárú anyagot pedig bármilyen zsákban, bekötve ki lehet helyezni az ingatlanok elé. Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a zöld anyagot a jelzett napon legkésőbb reggel 7:00 óráig helyezzék ki ingatlanaik elé. Az összegyűjtött zöld anyagot a jelzett napon elszállítjuk. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a november 14-i díjmentes szállítást követően tavaszig a zöld anyag elszállítása szünetel. Az újraindításról a Visegrádi Hírek hasábjain és a város honlapján tájékoztatjuk majd Önöket.

Városgazdálkodási Csoport


Pályázati kiírás - Sziget utca 15. - BENYÚJTÁSI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTVA!!!

Visegrád Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 217/2018. (11.12.) számú határozatával módosított, 208/2018. (10.17.) számú határozatával a lakások és helyiségek bérletéről, valamint a lakbérek mértékéről szóló 12/2014. (12.18) számú önkormányzati rendeletben foglaltak szerint pályázatot ír ki a Visegrád, Sziget utca 15. szám alatt lévő I. emelet 4. számú lakás bérleti jogviszonyára.

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

PÁLYÁZATI FORMANYOMTATVÁNY


Tisztelt Visegrád Város Önkormányzata!

Ez úton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2018. november hónapban a kommunális-, illetve zöld- és szelektív hulladék szállításáról alvállalkozó (Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt-Szentendre) bevonásával gondoskodunk.

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy a korábbi időszak gyakorlatával ellentétben, elképzelhető, hogy a hulladékszállító gépjárművek korábbi időpontban kezdik meg a lakóingatlanok hulladéktároló edényeinek ürítését. (reggel 6 órát követően)
Az esetleges szállítással összefüggő észrevételekkel kapcsolatban továbbra is állunk szíves rendelkezésükre valamennyi elérhetőségeinken.

Üdvözlettel:

Nedermann Patrik – központi logisztikus
M: +36 70 384 6214
E: nedermann.patrik@vvhulladekkezelo.hu
2800 Tatabánya, Erdész utca E.
T: +36 34 513-983,
W: www.vvhulladekkezelo.hu


Pályázati kiírások utcai homlokzat és kerítés felújítására

Az elmúlt évek gyakorlatát folytatva, valamennyi védett, a közterületekről látható, az utcaképet meghatározó homlokzattal és kerítéssel rendelkező ház felújítására kérhető támogatás.

2019-ben is a Város Településrendezési Terve szerinti önálló karakterű (ÖK) területek és a műemléki jelentőségű (MJ) területeken fekvő házak, valamint helyi egyedi védelemben részesülő házak tulajdonosai és használói nyújthatnak be pályázatot. Ezt kiegészítve 2018-tól a védett területen kívüli ingatlanokra is működtet az önkormányzat ösztönző rendszert, melynek keretében a védelemmel nem érintett házak tulajdonosai és használói nyújthatnak be pályázatot. Mindkét pályázati kiírás elérhető a következő linken: http://www.visegrad.hu/palyazatok


Pályázati kiírás - Igazgatási ügyintéző

A Visegrádi Polgármesteri Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Igazgatási ügyintéző munkakör betöltésére.

ELOLVASOM


Pályázati kiírás - MTZ 552 típusú traktor értékesítése

Visegrád Város Önkormányzata a 206/2018. (10.17.) Ökt határozata és az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 22/2017. (XII.14.) önkormányzati rendelet 13. §-a alapján a következő pályázati felhívást teszi közzé: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS


Pályázati kiírás - Szigetmonostor, közterület-felügyelő munkakör

A Szigetmonostori Polgármesteri Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet közterület-felügyelő munkakör betöltésére.

ELOLVASOM


Vegye át házszámtábláját!

Az elmúlt évben lezajlott lakcímrendezést követően elkészült új házszámtáblákat az önkormányzat továbbra is térítésmentesen biztosítja minden lakos számára. Átvételi lehetőség a hivatal nyitva tartási idejében a Fő utca 81. szám alatt. A következő felsorolásból láthatja, hogy készült-e már az Ön számára házszámtábla:

Mátyás király utca, Patak zug, Sziget utca, Szőlőskert utca, Újkert utca, Vár szer, Sirály utca, Schulek utca, Salamontorony utca, Gizella út, Duna-parti út, Malom köz, Török utca, Pázmány Péter utca, Temetősor utca, Szentgyörgypuszta út, Dobos utca, Rigó köz, Esztergomi út, Kálvária utca, Királykunyhó völgy, Lepence völgy, Nyírfa utca, Patak sétány, Jurta szállás, Mócsai tanya, Sibrik dűlő, Bányatelep utca, Kőbánya utca, Malomhegy utca, Rigó utca, Újkert köz, Rév utca, Duna utca, Feketehegy utca, Zách Klára utca, Mátyás köz, Panoráma út, Nagyvillám lejtő, Nagy Lajos utca.


Kezdődik a fűtési szezon 

A fűtési idény kezdetével minden évben megnő a tüzelő-, fűtőberendezésekkel, valamint a kéményekkel összefüggő tűzesetek és a szén-monoxid mérgezéssel kapcsolatos esetek száma. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a tragédiák megelőzése céljából közleményt tett közzé, amelyben hasznos tanácsokat fogalmazott meg a lakosság részére. A fűtési szezon indulásával kapcsolatos tájékoztatót ITT olvashatják.


Szennyvízcsatorna vezeték rekonstrukciós munkák kezdődnek októberben 

elolvasom a TÁJÉKOZTATÓT


TÁJÉKOZTATÓ a 2018. január 1-jét megelőzően engedély nélkül létesített vízkivételt biztosító vízilétesítmények vízjogi fennmaradási engedélyezési eljárásáról: ELOLVASOM

A fennmaradási kérelem letölthető: INNEN


Az Atlantis Visegrád Club Kft. tájékoztatása szerint a komp műszaki felújítása miatt a teherközlekedés 2018. október 1-től átmenetileg szünetel. A személyhajó menetrend szerint továbbra is közlekedik.


Örömmel értesítjük a Kedves Visegrádiakat, hogy 2018 októberétől új grafikai külsővel, színes nyomtatásban jelenik meg a Visegrádi Hírek. A legújabb lapszám online változatát és a korábbiakat a következő linken találják: http://www.visegrad.hu/visegradi-hirek

Kellemes olvasást kívánunk!

VVÖ


Csatorna üzemzavar!

A szennyvízelvezető és tisztító rendszerek üzemeltetése során számos külső behatás éri a rendszer különböző elemeit, melyek hibák kialakulásához, üzemzavarhoz, és esetenként szennyvíz kilépéshez vezetnek. A DMRV Zrt. témával kapcsolatos tájékoztatóját ITT olvashatják.


Tájékoztató a helyi zaj- és rezgésvédelmi szabályzatról, valamint az égetés szabályairól: LETÖLTÖM


Ebnyilvánttartás: Tisztelt Kutyatulajdonosok! Korábbi felhívásunk ellenére sokan még mindig nem adták le az ebnyilvántartó nyomtatványt. Az ezzel kapcsolatos felhívásunk INNEN letölthető.


Tájékoztatás a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználók egyszeri támogatásáról → ELOLVASOM

Az igénybejelentő nyilatkozat letölthető: INNEN


Állás Pócsmegyeren: A pócsmegyeri polgármesteri hivatal pályázatot írt ki igazgatási előadó, anyakönyvvezető munkakörre. A pályázati kiírás INNEN letölthető.


Üzletek, intézmények, vállalkozások, szálláshelyek kommunális hulladékának elszállításáról

Olvassa el tájékoztatónkat ITT!


Új, elektronikus ügyintézési lehetőségek érhetők el ügyfeleink számára.

http://www.visegrad.hu/nyomtatvanyok


Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés 2018: A szolgáltatótól kapott 2018-as ütemterv INNEN letölthető.


Önkormányzati tájékoztató a visegrádi úszóműves rév- és személyhajó kikötő bővítésével kapcsolatban.
 


Tájékoztató a központi címregiszter létrehozásával kapcsolatosan a lakosságot érintő változásokról: tájékoztató


Tájékoztató hagyatéki eljárásról: Tovább olvasom


Tájékoztató az önkormányzati rendeletek hozzáférhetőségéről:  Tovább olvasom