vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus űrlapok .

Városházi hírek


Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Városházi hírek

Városházi hírek

Visegrád Város Önkormányzatának pályázati kiírása a 2018. évi utcai homlokzat és kerítés felújítására a tovább gombra kattintva érhető el.

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Házszámtáblák: Tisztelt Lakók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy elkészültek az alább felsorolt utcák házszámtáblái is, melyeket 2017. november 27-étől lehet átvenni a polgármesteri hivatalban nyitva tartási időben.

Szentgyörgypuszta út, Dobos utca, Rigó köz, Esztergomi út, Kálvária utca, Királykunyhó völgy, Lepence völgy. Nyírfa utca, Patak sétány, Jurta szállás, Mócsai tanya, Sibrik dűlő, Bányatelep utca, Kőbánya utca, Malomhegy utca, Rigó utca, Újkert köz, Rév utca, Duna utca, Feketehegy utca, Zách Klára utca, Mátyás köz, Panoráma út, Nagyvillám lejtő, Nagy Lajos utca.

A Bursa Hungarica ösztöndíjpályázat támogatottjainak névsora ITT megtekinthető

Változás a gyógyszertárban! Ez úton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a visegrádi gyógyszertár üzemeltetését 2017. november 6-ától a dunabogdányi Rókus Gyógyszertár tulajdonosa, Schuszter Péter látja el. A patika nyitva tartása az őszi, téli hónapokban a következőképpen alakul: hétfő-péntek: 8-12, 13-17 óráig.

Metrópótlás alatti közlekedési rend: A VOLÁNBUSZ Zrt. tájékoztatója az általa üzemeltetett járatok metrópótlás alatti közlekedési rendjéről és a javasolt alternatív eljutási, illetve átszállási lehetőségekről ITT olvasható

A Volánbusz Zrt. tájékoztatója a 2017. december 10-től érvényes - a 880-as és 889-es járatokat érintő - menetrend változásokról ITT olvasható.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatója a 11-es számú főút Rév csomópont és VIFA épület közötti szakasza felújításának ütemezéséről ITT olvasható.

A DMRV Zrt. által a kivitelezési munkák elvégzésével megbízott TUNEL Mélyépítő Kft. várhatóan 2017. október 24-én kezdi meg a Visegrád, Újkert - Panoráma út vonatkozásában szükségessé vált közmű rekonstrukciót (NA100 acél vízvezeték csere), mely a megrendelővel létrejött szerződésben foglaltak szerint 2017. november 15-ig tart. A kivitelező tájékoztatása szerint a munkálatok idejére az érintett útszakaszt felbontják, így a közlekedési lehetőséget időszakosan tudják majd biztosítani. Megértésüket, türelmüket köszönjük!

Kerítés a konténer tantermek körül: Bozóki Marianna intézményvezető (Áprily Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény) konténer tantermek körbekerítésével kapcsolatos tájékoztató levele ITT olvasható.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal egy olyan, állatvédelemmel foglalkozó kiadványt állított össze, amely segítséget nyújthat az önkormányzatoknak felelős munkájuk végzésében. A Kutyakötelesség című kötetben a szakemberek a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket foglalták össze. Az anyag szakmai véleménynek minősül, kötelező jogi erővel nem bír. A Kutyakötelesség tudásbázisát az önkormányzatokon kívül hasznosnak találhatják az állatvédő szervezetek, a rendőrség és a szakhatóságok állatvédelemmel foglalkozó munkatársai.

Önkormányzati tájékoztató a visegrádi úszóműves rév- és személyhajó kikötő bővítésével kapcsolatban.
 

Védőnőt keresnek Tahitótfalun: Tahitótfalu Község Önkormányzata álláspályázatot hirdet védőnői munkakör betöltésére, a pályázat letölthető: INNEN

Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtési naptár: A Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatója a 2017. évi házhoz menő szelektív hulladékgyűjtésról letölthető: innen

Kéményseprés: A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ, mint kéményseprő ipari szerv a 2017. évi kéményseprő ipari sormunka ütemtervét elkészítette és tájékoztatásul a polgármesteri hivatalnak megküldte. Eszerint Visegrádon 2017. június 1. és 2017. október 30. között történik a sormunka végzése. Érdeklődésünkre a katasztrófavédelem munkatársa telefonon azt a tájékoztatást adta, hogy ők gondoskodnak a lakosság tájékoztatásáról és értesítőket juttatnak el az ingatlantulajdonosoknak. A kéményseprő ipari tevékenységgel kapcsolatban hívható telefonszám: 1818, majd a 9. és 1. menüpontok. Részletes információk a kemenysepres.hu oldalon olvashatók.
Visegrád Város településképi arculati kézikönyvének, a Településkódex (314/2012.(XI.8.) Kormányrendelet) 37.§-a szerinti előzetes tájékoztatási szakasz kezdeményezése - letöltöm
Tájékoztató a központi címregiszter létrehozásával kapcsolatosan a lakosságot érintő változásokróltájékoztató
Településrendezési Terv: Visegrád Város településfejlesztési koncepciójának és településrendezési eszközeinek felülvizsgálata, a Településkódex (314/2012.(XI.8.) Kormányrendelet) 37. §-a szerinti előzetes tájékoztatási szakasz kezdeményezése - a dokumentum letölthető innen

Tájékoztató hagyatéki eljárásról: Tovább olvasom

Tájékoztató az önkormányzati rendeletek hozzáférhetőségéről:  Tovább olvasom

Ezen az aloldalon rögzített "HOZZÁSZÓLÁSOK"  2012.03.22. - 2013.08.10. időszaka Adobe Reader formátumban ( letöltés ) letölthető.

Tisztelt Felhasználók! Mint ahogyan arról ezen a felületen és a Visegrádi Hírek hasábjain is tájékoztattunk, elindult Visegrád internetes fórum oldala. Az oldal azért jött létre, hogy a véleménynyilvánításnak – legyen az regisztrált, vagy névtelen – méltó teret adjunk.
Kérjük, hogy véleményüket, ötleteiket, javaslataikat, kritikai megjegyzéseiket a forum.visegrad.hu oldalon írják meg; a fórumozás feltételei a szabályzatban olvashatók!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ezen a felületen korábban megjelent hozzászólásokat archiváltuk, melyek a fenti linkekre kattintva továbbra is olvashatóak.

Félegyházi András