vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek

A zöld anyag elszállításával kapcsolatos lakossági tájékoztató ITT olvasható.

tovább

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Városházi Hírek

Városházi Hírek

A zöld anyag elszállításával kapcsolatos lakossági tájékoztató ITT olvasható.

Megkezdődik a támfalépítés az Újkert utcában
Olvassa el tájékoztatónkat: ITT

Változás a lomtalanítás időpontjában!

Tisztelt Visegrádiak!

Előzetesen tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018-ban a lomtalanítást április végén tartjuk az eddigiekhez hasonló feltételekkel. A pontos időpontról és egyéb részletekről a Visegrádi Hírek áprilisi számában adunk bővebb tájékoztatást.

Lakossági felhívás vadkár elhárításról: Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Polgármesteri Hivatal szervezésében, fegyvertartási és vadászati engedéllyel rendelkező erdészek segítségével a lakott területen egyre inkább tapasztalható vadkárok megakadályozása érdekében, rendőrségi engedély alapján 2018. február 27. és 2018. április 15. között Visegrádon, az alábbi utcákban vadkárelhárító fegyveres vadászat lesz:

Dr. Szabó Attila jegyző lakossági tájékoztatója INNEN letölthető.

A kivitelező tájékoztatása szerint a kemény fagyok miatt a 2018. február 27-re tervezett, Újkert utcai támfal építés megkezdése egy későbbi időpontra tolódik. Az új időpontról itt a honlapon, valamint a város hivatalos facebook oldalán értesítjük a lakosságot.

Új, elektronikus ügyintézési lehetőségek érhetők el ügyfeleink számára.

http://www.visegrad.hu/nyomtatvanyok

Pályázati kiírások a Civil Alap, az Ifjúsági Alap I. kör és a testvérvárosi Alap I. kör támogatás elnyerésére - MEGNÉZEM

A Visegrád Sportjáért Közalapítvány felhívása ITT olvasható.

A Pilisi Parkerdő Zrt. lakossági tájékoztatója ITT olvasható.

Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés 2018: A szolgáltatótól kapott 2018-as ütemterv INNEN letölthető.

Házszámtáblák: Tisztelt Lakók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy elkészültek az alább felsorolt utcák házszámtáblái is, melyeket 2017. november 27-étől lehet átvenni a polgármesteri hivatalban nyitva tartási időben.

Szentgyörgypuszta út, Dobos utca, Rigó köz, Esztergomi út, Kálvária utca, Királykunyhó völgy, Lepence völgy. Nyírfa utca, Patak sétány, Jurta szállás, Mócsai tanya, Sibrik dűlő, Bányatelep utca, Kőbánya utca, Malomhegy utca, Rigó utca, Újkert köz, Rév utca, Duna utca, Feketehegy utca, Zách Klára utca, Mátyás köz, Panoráma út, Nagyvillám lejtő, Nagy Lajos utca.

Metrópótlás alatti közlekedési rend: A VOLÁNBUSZ Zrt. tájékoztatója az általa üzemeltetett járatok metrópótlás alatti közlekedési rendjéről és a javasolt alternatív eljutási, illetve átszállási lehetőségekről ITT olvasható

A Volánbusz Zrt. tájékoztatója a 2017. december 10-től érvényes - a 880-as és 889-es járatokat érintő - menetrend változásokról ITT olvasható.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatója a 11-es számú főút Rév csomópont és VIFA épület közötti szakasza felújításának ütemezéséről ITT olvasható.

Önkormányzati tájékoztató a visegrádi úszóműves rév- és személyhajó kikötő bővítésével kapcsolatban.
 

Tájékoztató a központi címregiszter létrehozásával kapcsolatosan a lakosságot érintő változásokróltájékoztató

Tájékoztató hagyatéki eljárásról: Tovább olvasom

Tájékoztató az önkormányzati rendeletek hozzáférhetőségéről:  Tovább olvasom