vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus űrlapok .

Városházi hírek

Bursa Hungarica pályázati tájékoztató - 2017: A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőfokú tanulmányainak támogatása.

tovább

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Városházi hírek

Városházi hírek

Bursa Hungarica pályázati tájékoztató - 2017: A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőfokú tanulmányainak támogatása.

E cél elérésének érdekében a Kormány mind központi költségvetési, mind önkormányzati forrásokat is mobilizál. Visegrád Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 196/2017. (09.20.)  számú határozatával csatlakozott a kiírt pályázathoz. További részletek: ITT

Kerítés a konténer tantermek körül: Bozóki Marianna intézményvezető (Áprily Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény) konténer tantermek körbekerítésével kapcsolatos tájékoztató levele ITT olvasható.

Tűzoltót keresnek! Ez úton tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételt hirdet tűzoltó munkakör betöltésére. A tűzoltóság iránt elhivatottságot érző, 18. életévét betöltött, magyar állampolgárok jelentkezését várjuk. A felvételi tájékoztató időpontja: 2017. október 18. szerda 9-11 óráig.

Cím: Szentendre Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság, 2000 Szentendre, Ipar utca 5.
telefon: +36 26 500-017

Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Vác Katasztrófavédelmi Kirendeltség Szentendre Hivatásos Tűzoltóság

Álláspályázat Pócsmegyeren:  Pócsmegyer Község Önkormányzata a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A §. alapján pályázatot hirdet könyvtáros munkakör betőltésére. A felhívás letölthető: INNEN

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal egy olyan, állatvédelemmel foglalkozó kiadványt állított össze, amely segítséget nyújthat az önkormányzatoknak felelős munkájuk végzésében. A Kutyakötelesség című kötetben a szakemberek a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket foglalták össze. Az anyag szakmai véleménynek minősül, kötelező jogi erővel nem bír. A Kutyakötelesség tudásbázisát az önkormányzatokon kívül hasznosnak találhatják az állatvédő szervezetek, a rendőrség és a szakhatóságok állatvédelemmel foglalkozó munkatársai.

Önkormányzati tájékoztató a visegrádi úszóműves rév- és személyhajó kikötő bővítésével kapcsolatban.
 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság őr-járőrtárs rész-szakképesítés megszerzésére irányuló képzést (OKJ) indít. Töltse le az ezzel kapcsolatos felhívást és a toborzó plakátot!

Védőnőt keresnek Tahitótfalun: Tahitótfalu Község Önkormányzata álláspályázatot hirdet védőnői munkakör betöltésére, a pályázat letölthető: INNEN

Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtési naptár: A Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatója a 2017. évi házhoz menő szelektív hulladékgyűjtésról letölthető: innen

Kéményseprés: A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ, mint kéményseprő ipari szerv a 2017. évi kéményseprő ipari sormunka ütemtervét elkészítette és tájékoztatásul a polgármesteri hivatalnak megküldte. Eszerint Visegrádon 2017. június 1. és 2017. október 30. között történik a sormunka végzése. Érdeklődésünkre a katasztrófavédelem munkatársa telefonon azt a tájékoztatást adta, hogy ők gondoskodnak a lakosság tájékoztatásáról és értesítőket juttatnak el az ingatlantulajdonosoknak. A kéményseprő ipari tevékenységgel kapcsolatban hívható telefonszám: 1818, majd a 9. és 1. menüpontok. Részletes információk a kemenysepres.hu oldalon olvashatók.

Visegrád Város településképi arculati kézikönyvének, a Településkódex (314/2012.(XI.8.) Kormányrendelet) 37.§-a szerinti előzetes tájékoztatási szakasz kezdeményezése - letöltöm

Tájékoztató a központi címregiszter létrehozásával kapcsolatosan a lakosságot érintő változásokróltájékoztató

Településrendezési Terv: Visegrád Város településfejlesztési koncepciójának és településrendezési eszközeinek felülvizsgálata, a Településkódex (314/2012.(XI.8.) Kormányrendelet) 37. §-a szerinti előzetes tájékoztatási szakasz kezdeményezése - a dokumentum letölthető innen

Tájékoztató hagyatéki eljárásról: Tovább olvasom

Tájékoztató az önkormányzati rendeletek hozzáférhetőségéről:  Tovább olvasom

Ezen az aloldalon rögzített "HOZZÁSZÓLÁSOK"  2012.03.22. - 2013.08.10. időszaka Adobe Reader formátumban ( letöltés ) letölthető.

Tisztelt Felhasználók!

Mint ahogyan arról ezen a felületen és a Visegrádi Hírek hasábjain is tájékoztattunk, elindult Visegrád internetes fórum oldala. Az oldal azért jött létre, hogy a véleménynyilvánításnak – legyen az regisztrált, vagy névtelen – méltó teret adjunk.
Kérjük, hogy véleményüket, ötleteiket, javaslataikat, kritikai megjegyzéseiket a forum.visegrad.hu oldalon írják meg; a fórumozás feltételei a szabályzatban olvashatók!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ezen a felületen korábban megjelent hozzászólásokat archiváltuk, melyek a fenti linkekre kattintva továbbra is olvashatóak.

Félegyházi András