vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus űrlapok .

Városházi hírek

A DMRV Zrt. tájékoztatása szerint 2017. március 23-án (csütörtök) és március 24-én (péntek) az ívóvízhálózattal kapcsolatos karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és  az ivóvíz-szolgáltatás szünetelése várható Visegrád több pontján. A részletekért kattintson ide.

Egyéb friss hírek, információk

tovább

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Városházi hírek

Városházi hírek

A DMRV Zrt. tájékoztatása szerint 2017. március 23-án (csütörtök) és március 24-én (péntek) az ívóvízhálózattal kapcsolatos karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és  az ivóvíz-szolgáltatás szünetelése várható Visegrád több pontján. A részletekért kattintson ide.

Egyéb friss hírek, információk

Pályázati kiírás házgondnok munkakör betöltésére: Visegrád Város Polgármesteri Hivatal a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Visegrád Város Polgármesteri Hivatal házgondnok munkakör betöltésére. A pályázati kiírás itt megtekinthető.

Tűzgyújtási tilalom: A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján megjelent információk szerint 2017. március 3-ától visszavonásig Magyarország területén tűzgyújtási tilalom van érvényben. A Katasztrófavédelem tájékoztatója itt olvasható.

A Volánbusz tájékoztatója az M0-11 sz. főút csomópontjában található körforgalom átépítése kapcsán - letöltöm

Pályázati kiírás pavilon bérlésére: Visegrád Város Önkormányzat pályázati kiírása az alábbiakban letölthető.
Pavilon - pályázati kiírás

Kisoroszi Község Önkormányzatának pályázati kiírása a Kisoroszi-Visegrád-Szentgyörgypuszta közötti rév üzemeltetésére - letöltöm

Szigetmonostor Község Önkormányzatának pályátzati kiírása települési főépítész munkakör betöltésére - letöltöm

Közlemény: Tekintettel arra, hogy az elektronikus médiában a közvélemény megtévesztésére alkalmas, valóságalappal nem rendelkező hírek jelentek meg az egykori lepencei stranddal kapcsolatban, Visegrád Város Önkormányzata az alábbi közleményt adja ki: KÖZLEMÉNY letöltése

A Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatója a 2017. évi házhoz menő szelektív hulladékgyűjtésról letölthető: innen

Változás a kéményseprő-ipari tevékenységben: A kéményseprő-ipari tevékenység lakosságot érintő változásairól szóló tájékoztató innen letölthető.

Tájékoztató a központi címregiszter létrehozásával kapcsolatosan a lakosságot érintő változásokróltájékoztató

Településrendezési Terv: Visegrád Város településfejlesztési koncepciójának és településrendezési eszközeinek felülvizsgálata, a Településkódex (314/2012.(XI.8.) Kormányrendelet) 37. §-a szerinti előzetes tájékoztatási szakasz kezdeményezése - a dokumentum letölthető innen

Tájékoztató hagyatéki eljárásról: Tovább olvasom

Tájékoztató az önkormányzati rendeletek hozzáférhetőségéről:  Tovább olvasom

Ezen az aloldalon rögzített "HOZZÁSZÓLÁSOK"  2012.03.22. - 2013.08.10. időszaka Adobe Reader formátumban ( letöltés ) letölthető.

Tisztelt Felhasználók!

Mint ahogyan arról ezen a felületen és a Visegrádi Hírek hasábjain is tájékoztattunk, május elején elindult Visegrád internetes fórum oldala. Az oldal azért jött létre, hogy a véleménynyilvánításnak – legyen az regisztrált, vagy névtelen – méltó teret adjunk.
Kérjük, hogy véleményüket, ötleteiket, javaslataikat, kritikai megjegyzéseiket a forum.visegrad.hu oldalon írják meg; a fórumozás feltételei a szabályzatban olvashatók!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ezen a felületen korábban megjelent hozzászólásokat archiváltuk, melyek a fenti linkekre kattintva továbbra is olvashatóak.

Félegyházi András