vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Javítási munkálatok a templomtornyon

Ez úton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Keresztelő Szent János Plébániatemplom tornyán 2019. március 25-én hétfőn, reggel 8:00 és 11:00 óra között javítási munkálatokat végeznek. 

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Városházi Hírek

Városházi Hírek


Javítási munkálatok a templomtornyon

Ez úton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Keresztelő Szent János Plébániatemplom tornyán 2019. március 25-én hétfőn, reggel 8:00 és 11:00 óra között javítási munkálatokat végeznek. 

A munkálatokhoz emelődarus kocsi szükséges, mely a templom Nagy Lajos utca, valamint Fő utca felőli oldaláról közelíti meg a tornyot.A munkálatok idején a Nagy Lajos utca templom felőli forgalmi sávját biztonsági okokból ideiglenesen lezárják, a forgalmat a másik sávba terelik.

A templomtorony Fő utca felőli oldalának javítása idején a Rév utca irányából nem lehet majd behajtani a Fő utcába. Ez idő alatt az orvosi rendelőt és a postát a tornacsarnok mögötti parkolóból, vagy a Rév utca felől gyalogosan, az óvodát pedig a 11-es úton, vagy a Zách Klára utca felől tudják megközelíteni.

A munkálatok idején a területet biztosítjuk, a közlekedést segítjük. Köszönjük türelmüket!

Keresztelő Szent János Plébánia


Tájékoztató bírósági ülnökök választásáról: A hirdetmény és annak dokumentumai INNEN letölthetők.


Változás a fogorvosi rendelésben

Ez úton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az Egészségház átköltözése miatt Tavasné Dr. Tóth Mária fogszakorvost Dr. Weinhold Grit fogszakorvos helyettesíti Dunabogdányban a következő tájékoztatóban foglaltak szerint: TÁJÉKOZTATÓ.


Hírek az egészségházról

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy az egészségház felújítása során kiderült, hogy az épület tetőszerkezete könnyező házigombával fertőzött. Ez az emberi egészségre ártalmatlan, azonban olyan mértékben károsította az épületet, hogy várhatóan jelentős mértékben vissza kell bontani.

Az egészségügyi ellátást ideiglenesen a Rendőrség épületében fogjuk biztosítani, a költözés időpontjáról tájékoztatjuk majd Önöket. A Polgármesteri Hivatal és a Városgazdálkodási Csoport munkatársai jelenleg is azon fáradoznak, hogy megfelelő feltételeket biztosítsanak a Tisztelt Lakosság számára.

Az egészségházzal kapcsolatban igyekszünk Önöket az önkormányzat kommunikációs csatornáin keresztül folyamatosan tájékoztatni.


Lakossági fórum (közzétéve: 2019. március 7.)

Visegrád Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önöket Visegrád Város településkép védelméről szóló rendeletének felülvizsgálatához kapcsolódó, a véleményezési eljárást megelőző lakossági fórumra.

Időpont: 2019. április 1. hétfő, 18 óra
Helyszín: Duna mozi

Számítunk megjelenésükre!


Pályázati kiírások - 2019. március: A Civil Alaphoz, az Ifjúsági Alaphoz és a Testvérvárosi Alaphoz kapcsolódó pályázati kiírások Visegrád Város hivatalos honlapján: http://www.visegrad.hu/palyazatok, valamint a Visegrádi Hírek márciusi számában olvashatók.


Ne dőljön be a csalóknak! A Pest Megyei Rendőr-Főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya tájékoztatója INNEN letölthető.


Pályázati kiírás - intézményvezető

Az Emberi Erőforrások Minisztere a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet a Visegrádi Áprily Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Intézményvezetői (magasabb vezető) beosztás ellátására.

ELOLVASOM


Intézze ügyeit elektronikusan!

Az e-Papír egy ingyenes, hitelesített üzenetküldő alkalmazás, amely internetkapcsolaton keresztül, elektronikus úton összeköti az Ügyfélkapuval rendelkező ügyfeleket a szolgáltatáshoz csatlakozott intézményekkel, melyek között Visegrád Város Önkormányzata is megtalálható.

Ügyintézés megkezdéséhez kattintson az alábbi linkre!

e•papír

Az Önkormányzati Hivatali Portál az önkormányzati ASP rendszerben az elektronikus önkormányzati ügyintézés helyszíne. A Portál az önkormányzati ASP rendszert igénybe vevő önkormányzatok természetes és jogi személy ügyfelei számára egyaránt lehetőséget biztosít a szakrendszeri alkalmazásokhoz kialakított, elektronikusan elérhető szolgáltatások igénybe vételére.

A Portál az alábbi linkre kattintva érhető el.

ELÜGY - ASP Portál


A kéménysepréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók

2019. január elsejétől Visegrád település kéményseprőipari közszolgáltatója a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezete. Ezzel a változással a városban a lakossági tulajdonú ingatlanok és társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem szakemberei végzik el.

Részletes tájékoztatót a témával kapcsolatban ITT olvashatnak.


Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés 2019

A szolgáltatótól kapott 2019-es ütemterv letölthető: INNEN


Vegye át házszámtábláját!

Az elmúlt évben lezajlott lakcímrendezést követően elkészült új házszámtáblákat az önkormányzat továbbra is térítésmentesen biztosítja minden lakos számára. Átvételi lehetőség a hivatal nyitva tartási idejében a Fő utca 81. szám alatt. A következő felsorolásból láthatja, hogy készült-e már az Ön számára házszámtábla:

Mátyás király utca, Patak zug, Sziget utca, Szőlőskert utca, Újkert utca, Vár szer, Sirály utca, Schulek utca, Salamontorony utca, Gizella út, Duna-parti út, Malom köz, Török utca, Pázmány Péter utca, Temetősor utca, Szentgyörgypuszta út, Dobos utca, Rigó köz, Esztergomi út, Kálvária utca, Királykunyhó völgy, Lepence völgy, Nyírfa utca, Patak sétány, Jurta szállás, Mócsai tanya, Sibrik dűlő, Bányatelep utca, Kőbánya utca, Malomhegy utca, Rigó utca, Újkert köz, Rév utca, Duna utca, Feketehegy utca, Zách Klára utca, Mátyás köz, Panoráma út, Nagyvillám lejtő, Nagy Lajos utca.


Csatorna üzemzavar!

A szennyvízelvezető és tisztító rendszerek üzemeltetése során számos külső behatás éri a rendszer különböző elemeit, melyek hibák kialakulásához, üzemzavarhoz, és esetenként szennyvíz kilépéshez vezetnek. A DMRV Zrt. témával kapcsolatos tájékoztatóját ITT olvashatják.


Tájékoztató a helyi zaj- és rezgésvédelmi szabályzatról, valamint az égetés szabályairól: LETÖLTÖM


Üzletek, intézmények, vállalkozások, szálláshelyek kommunális hulladékának elszállításáról

Olvassa el tájékoztatónkat ITT!


Új, elektronikus ügyintézési lehetőségek érhetők el ügyfeleink számára.

http://www.visegrad.hu/nyomtatvanyok


Önkormányzati tájékoztató a visegrádi úszóműves rév- és személyhajó kikötő bővítésével kapcsolatban.
 


Tájékoztató a központi címregiszter létrehozásával kapcsolatosan a lakosságot érintő változásokról: tájékoztató


Tájékoztató hagyatéki eljárásról: Tovább olvasom


Tájékoztató az önkormányzati rendeletek hozzáférhetőségéről:  Tovább olvasom