vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek

Elindult az Országos Mentőszolgálat fiatalokat célzó önkéntes programja, melynek keretében 150 fő 18 és 22 év közötti fiatal számára nyílik lehetőség, hogy betekintést nyerjen Magyarország legnagyobb egészségügyi szervezetének mindennapjaiba.

tovább

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Kultúra

Városi Könyvtár


A városi könyvtárnak a Mátyás Király Művelődési Ház ad otthont. Az épület a századelőn készült, tudomásunk szerint egykor a Bisitz család birtokolta, majd később Kokas-villaként emlegették a helybeliek. A második világháború után államosították és a dunakanyari SZOT üdülők egyikeként funkcionált, azonban ez nem tartott sokáig, mert a villát üdülőből művelődési házzá alakították. A művelődési ház és a könyvtár egyesítése az 1970-es években történt a meg.

A Mátyás Király Művelődési Ház és Könyvtár a villa földszintjén két teremmel szolgálja az olvasókat. A könyvtár könyveit, napi,- és hetilapjait, valamint folyóiratait helyben is lehet olvasni, továbbá kölcsönözni is lehet - a könyveket 28 napos, az újságokat egy hetes határidővel. Továbbá szintén egy hetes határidővel kölcsönözhetőek a könyvtárban a zenei CD-k, a hangos könyvek és DVD-k is.

A könyvtár fölös példányai (könyvek, folyóiratok, CD-k, DVD-k) 100 Ft-ért elvihetők.

Mátyás Király Művelődési Ház és Városi Könyvtár

cím: 2025 Visegrád, Széchenyi u. 11.
telefon: +36 26 398 128
e-mail: vkonyvtar@gmail.com

könyvtáros: Kotz Eszter

nyitvatartás

hétfőtől péntekig:  09:40-17:40
szombat, vasárnap: zárva


Kedves Könyvtárlátogatók!

Tájékoztatom Önöket, hogy könyvtárunk 2018. július 4-től (szerda) július 20-ig (péntek) szakmai konferencia és szabadság miatt zárva tart. Nyitás: 2018. július 23-án (hétfő).

Kérem, időben gondoskodjanak nyári olvasmányaikról!

Üdvözlettel:

Kotz Eszter
könyvtáros


Küldetésnyilatkozat

A könyvtár használati szabályzata

Új könyvek a könyvtárban

Folyóiratok a könyvtárban